Yozgat Ak Parti Yozgat İl Başkanı Köse: Başarılı bir şekilde atlatacağız

Ak Parti Yozgat İl Başkanı Köse: Başarılı bir şekilde atlatacağız

24.01.2018 - 13:21 | Son Güncellenme:

"Önümüzde 2019 seçimleri var. İnşallah seçilmiş teşkilatımızla belediye başkanımız, ilçe başkanımız ve teşkilatımızın değerli üyeleriyle bundan sonraki süreci hep birlikte başarılı bir şekilde atlatacağız"

Ak Parti Yozgat İl Başkanı Köse: Başarılı bir şekilde atlatacağız

YOZGAT (AA) - AK Parti Yozgat İl Başkanı Celal Köse, teşkilat olarak 2019 seçim sürecini başarılı bir şekilde atlatacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

AK Parti Yozgat 6. Olağan İl Kongresi ile iş başına gelen Köse başkanlığındaki il yönetimi, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan'ın da katılımıyla Nohutlu Tepesi Belediye Sosyal Tesislerinde toplantı düzenlendi.

Köse, toplantının açılışında Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerlere rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Yozgat İl Başkanlığı görevine geçen ağustos ayında atandığını hatırlatan Köse, "O günden bu yana ilçe teşkilatlarımızı oluşturduk ve kongrelerimizi yaptık. 14 Ocak Pazar günü de Cumhurbaşkanımızın katılımıyla il kongremizi gerçekleştirdik. Kongreden Cumhurbaşkanımız gayet memnun ayrıldı. Güzel bir kongre gerçekleştirdik. Kongremizi yaptık ama artık iş bundan sonra başlıyor. Önümüzde 2019 seçimleri var. İnşallah seçilmiş teşkilatımız, belediye başkanımız, ilçe başkanımız ve teşkilatımızın değerli üyeleriyle bundan sonraki süreci hep birlikte başarılı bir şekilde atlatacağız." diye konuştu.

Haberin Devamı

Yozgat Belediye Başkanı Arslan da 2019'un seçim yılı olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Belediye başkanı olarak 4 yılımızı geride bıraktık. Bu süre içesinde her zaman il ve ilçe teşkilatımızla sorun yaşamadan iş birliği içerisinde hareket ettik. Önümüzde 3 seçim var. Bu seçimi teşkilatımızla birlikte gerçekleştireceğiz. Bu seçimlerin ne kadar önemli olduğunu da hepimiz biliyoruz. Hep birlikte Türkiye’mizin aydınlık geleceği olarak, AK Parti’nin birer neferi olarak hep birlikte mücadelemizi devam ettireceğiz. İnşallah Ak Partimizi hep birlikte büyük bir başarıya taşıyacağız. Türkiye’nin buna her zamankinden fazla ihtiyacı var."