Yozgat AK PARTİ YOZGAT MİLLETVEKİLİ ERTUĞRUL SOYSAL’DAN BASIN ZİYARET

AK PARTİ YOZGAT MİLLETVEKİLİ ERTUĞRUL SOYSAL’DAN BASIN ZİYARET

22.08.2014 - 11:19 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİ YOZGAT MİLLETVEKİLİ ERTUĞRUL SOYSAL’DAN BASIN ZİYARET

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Yozgat’ın ve Sorgun’un üstüne düşen görevi fazlasıyla yaptığını söyledi.
AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal ve beraberinde AK Parti Sorgun İlçe Başkanı Mustafa Özdemir, İl Genel Meclis Üyeleri Mesut Kılıç ve Mustafa Şanlı ile birlikte ilçede görev yapan yerel yayın yapan gazeteleri ziyaret etti. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Yozgat’ın ve Sorgun’un üstüne düşen görevi yaptığını belirten AK Parti Yozgat Milletvekili Soysal, “Bu seçimler Türkiye açısında çok önemli bir seçimdi. Türkiye bu konuda sağ duyulu davranarak Başbakanımız sayın Recep Tayip Erdoğan cumhurbaşkanı seçerek köşke gönderdi. Bu konuda Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’a oy veren vermeyen bütün herkese teşekkür ederiz” dedi.
Sorgun ilçesine yapılan yatırımlarla ilgili bili veren Milletvekili Soysal, “Sorgun’da yapımı devam eden yeni hastanenin inşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ediyor. İnşaatı tamamlanan meslek yüksek okulu bu yıldan itibaren öğrenci alımına başlayacak. Bunun dışında Sorgun’da yine yapımı devam eden 5 bin kişilik ilçe stadyum çalışmaları tüm hızıyla sürüyor” diye konuştu.