Sivas Ak Parti Zara İlçe Kongresi

Ak Parti Zara İlçe Kongresi

26.09.2017 - 17:16 | Son Güncellenme:

.

Ak Parti Zara İlçe Kongresi

SİVAS (AA) - AK Parti Zara ilçe kongresi yapıldı.

Haberin Devamı

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, kongreye AK Parti Sivas Milletvekilleri Habib Soluk ve Selim Dursun, AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinci, Zara Belediye Başkanı Ahmet Pala ve çok sayıda partili katıldı.

Tek listeyle gidilen kongrede mevcut Başkan Şükrettin Turan, bayrağı Kenan Oğuzhan'a devretti.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Turan, "Biz her zaman ayrımcılığı ortadan kaldırmanın, farklılıkları gidermenin, husumetleri yok etmenin, sevgiyi, hakkı ve hukuku çoğaltmanın derdinde olduk." ifadelerini kullandı.

Zara Belediye Başkanı Ahmet Pala ise Zara'da hiç bir zaman ayrımcılık yapılmadığına dikkati çekerek, Zara denilince akla birlik ve beraberliğin geldiğini belirtti.

Haberin Devamı

AK Parti Sivas Milletvekili Selim Dursun da 16 Nisan'da gerçekleştirilen referandum sonrası değişecek olan sistemin neden gerekli olduğunu anlattı.

Milletvekili Mehmet Habib Soluk ise ilçeye hizmet etmiş tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, "Dünya beşten büyüktür sözü ile bugün dünya devlerine meydan okuyacak duruma geldik. Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Türkiye'de hiçbir ayrım yapılmadan, her hangi bir bölge farklılığı gözetmeden, her taraf ilmik ilmik dokundu. Türkiye'ye hizmet sevdasını veren bu millete sizlerin huzurunda şükranlarımı arz etmek istiyorum." dedi.

Tek listeyle gidilen kongrede Kenan Oğuzhan, AK Parti Zara İlçe Başkanlığına seçildi.