Aydın AK PARTİLİ ADAY ADAYI SAHAYA İNDİ

AK PARTİLİ ADAY ADAYI SAHAYA İNDİ

05.09.2015 - 10:22 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİLİ ADAY ADAYI SAHAYA İNDİ

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Hakan Çağlar Erürekr, adaylık başvurusunun ardından seçim gezilerine başladı.
AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Hakan Çağlar Erürker, adaylık başvurusunun ardından çalışmalarına strat verdi. Kurtuluş günleri programları dolayısıyla çalışmalara Kuyucak’tan başlayan Erürker ,Kuyucak İlçesi’ne bağlı Horsunlu Mahalesi’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinliğe katıldı. Kuyucak Kaymakamı Ahmet Dalkıran, Garnizon Komutanı Ersin Erhan, Meclis Üyesi Soner Düztepe, AK Parti’li Meclis Üyesi ve Horsunlu’nun son Belediye Başkanı Mehmet Çömden ve Horsunlu Mahalle Muhtarı Bilen Keçelioğlu’nun da katıldığı etkinlikte vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Hakan Çağlar Erürekr, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
AK Parti Aydın Milletvekili A. Adayı Hakan Çağlar Erürker yaptığı açıklamada, “Birbiri ardına Aydınımızın ilçelerinin düşman işgalinden kurtuluş günlerini kutluyoruz. Böyle günler Milli şuurumuzun en üst düzeyde temayüz ettiği ve Millet olarak birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece neleri başaracağımızı, bizlere hatırlatan müstesna zamanlardır. Milletimizin sağduyusu ve istiklal tutkusu en zor zamanlarda rehberimiz olmuştur. Bundan sonra da olacaktır” diye konuştu.
“TEŞKİLATLARI DA ZİYARET ETTİ”
Aydın’da seçim çalışmalarına en hızlı başlayan aday adayı Hakan Çağlar Erürker, Horsunlu’daki etkinliklerin ardından AK Parti Sultanhisar İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Sultanhisar İlçe Başkanı Mustafa Çimen, yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları ile bir araya gelip 1 Kasım Genel Seçimleri öncesi AK Parti’nin Aydın yerelinde oy potansiyelinin artırılabilmesi için yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarede bulunan aday adayı daha sonra Buharkent İlçe Teşkilatına ziyarette bulundu.