Manisa Ak Partili Gençler Depremzedelerle İftar Açtı

Ak Partili Gençler Depremzedelerle İftar Açtı

25.06.2017 - 09:27 | Son Güncellenme:

.

Ak Partili Gençler Depremzedelerle İftar Açtı

MANİSA (AA) - AK Parti Manisa Gençlik Kolları üyeleri, Gölmarmara ilçesinin Tiyenli Mahallesi'nde çadır ve konteynerlerde yaşayan depremzedelere gıda yardımında bulunarak birlikte iftar açtı.

Haberin Devamı

AK Parti Manisa Gençlik Kollarından yapılan açıklamada, 27 Mayıs tarihinde Saruhanlı merkezli gerçekleşen 5,1 şiddetindeki depremden en çok etkilenen Gölmarmara'nın Tiyenli Mahallesini ziyaret ettikleri ifade edildi.

AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, yaptığı açıklamada, depremzedeleri iftar vaktinde ziyaret ederek gıda yardımında bulunduklarını söyledi.

Deprem nedeniyle evlerinde büyük hasar oluşan ve daha sonra bir süre AFAD çadırlarında kalan şimdi de konteynerlerde oturan depremzedelerin gönül sofrasına misafir olduklarını aktaran Gök, şunları kaydetti:

"Ramazan ayının son gününde depremzedelerimizi ziyaret ederek sofralarında onlarla birlikte olmak istedik. Burada onlarla birlikte iftar açmak bu güzel ramazan ayında çok güzel bir duygu. Gönül isterdi ki bu afet yaşanmasın ve bu durum başımıza hiç gelmesin. Ama Allah daha beterinden saklasın. Vatandaşlarımız bilsinler ki her zaman yanlarında ve destekçileri olacağız konteynerlerin getirilmesi ve kullanıma sunulması çok iyi olmuş vatandaşımız için. Tabi konteynerlerde sürekli duramazlar. Devletimiz her zaman vatandaşının yanında ve hizmetindedir. Depremzedeleri de mağdur etmeyecek ve büyük devlet olmanın gereğini yerine getirerek buraya her türlü yardımı yapacaktır. Bizler de elimizden geldiği kadar destek olma devam edeceğiz. Bir kez daha depremzede vatandaşlarımıza çok geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum."

Haberin Devamı

Gök ve beraberindeki parti üyeleri, iftarlarını konteynerlerde açtıktan sonra bir süre depremzedelerle sohbet ederek sorunlarını ve isteklerini dinledi.