Gündem Ak Partili İçten'den ilginç sözler: İzmir dünyanın en büyük köyü

Ak Partili İçten'den ilginç sözler: İzmir dünyanın en büyük köyü

23.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ak Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten’in İzmir ziyareti sonrası “İzmir’den notlar” başlığıyla paylaştığı tweetler sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Ak Partili İçtenden ilginç sözler: İzmir dünyanın en büyük köyü

İzmir’e ilişkin ağır değerlendirmelerde bulunan İçten, “İzmir dünyanın en büyük köyü”, “CHP’li izmirli gençlerin özgürlükten anladıkları, son derece açık giyinmek, kafayı çekmek, sabaha kadar eğlenmek”, “Haşhaşilerin başkenti İzmir, neden acaba?” gibi ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapmadığı yollara, kavşaklara, köprülere Atatürk resmi asarak konuyu değiştirdiğini iddia eden İçten, “İzmir’de CHP’ye oy veren kitle, radikal militan vari davranmakta ve kendisi gibi düşünmeyenlere saygı göstermemektedir. Belediye hizmetten ziyade kültürümüze ve değerlerimize aykırı teşkil eden sözde kültürel faaliyetler yapmaktadır. HDP Kürt Baasçısı, CHP Türk Baasçısı aralarında dil farkı dışında hiçbir fark yok. İzmir’deki CHP’lilerin Ak Parti’ye, muhafazakarlara, dindarlara farklı görüşlere ve yaşam tarzlarına hiç saygıları yok” dedi.