Samsun Ak Partili Karaaslan, Şehit Ailesiyle İftarda Buluştu

Ak Partili Karaaslan, Şehit Ailesiyle İftarda Buluştu

01.06.2017 - 14:39 | Son Güncellenme:

.

Ak Partili Karaaslan, Şehit Ailesiyle İftarda Buluştu

SAMSUN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsunlu şehit Ersan Gürpınar'ın ailesiyle birlikte iftar yaptı.

Haberin Devamı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın ofisinden yapılan yazılı açıklamada, Karaaslan ve beraberindeki heyetin geçen yıl Şırnak'ta şehit olan Özel Harekat Polisi Ersan Gürpınar'ın ailesini ziyaret ettiği belirtildi.

Açıklamada, şehit Ersan Gürpınar'ın Kışla Mahallesi Gülenay Sokak'ta bulunan baba evine Karaaslan ile birlikte, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Oğuzhan Serinkaya, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, AK Parti İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen, AK Parti İlkadım ilçe Gençlik Kolları Başkanı Oktay Avcılar ve şehit yakınlarının katıldığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Karaaslan'ın şehit Ersan Gürpınar'ın annesi Fadime Gürpınar ve babası Yılmaz Gürpınar ile bir süre sohbet ettiği belirtilen açıklamada, Karaaslan, "Şehit ailelerin her zaman yanında olmaya çalışıyoruz. Şehit ailelerimiz, şehitlerimizin bize emanetleri. Şehit ailelerimiz bizler için çok değerli. Birlik, beraberlik ve paylaşma ayı olan ramazanda şehidimiz Ersan Gürpınar'ın ailesinin yanında olarak, birlikte iftar açtık. Şehidimizi anarak, dua ettik. Mekanı cennet olsun." ifadelerine yer verildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, Samsun'un son bir haftada 3 şehit verdiğini hatırlatarak, ''3 şehidimizin acısı daha yüreğimizde taze iken Şırnak'ın Uludere ilçesinde Şenoba Tugay Komutanlığı'ndan kalkan bir helikopterimizin düşmesi sonucu 13 vatan evladının şehit olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrendik. 13 rütbeli askerimizin kaybetmenin acısını derinden yaşıyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize başsağlığı diliyorum.'' değerlendirmesinde bulundu.