Siyaset AK Partili Karacan: Dava arkadaşlarımızla yola atılmamız gerekiyor

AK Partili Karacan: Dava arkadaşlarımızla yola atılmamız gerekiyor

16.01.2018 - 15:07 | Son Güncellenme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, "2019'a  giden süreçte, hepimizin yan yana, omuz omuza, heyecanla, azim içerisinde, hiçbir  hesabı olmayan sadece hasbi olan dava arkadaşlarımızla yola atılmamız gerekiyor."  dedi.

AK Partili Karacan: Dava arkadaşlarımızla yola atılmamız gerekiyor

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger'i ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, daha sonra AK Parti Aydın İl Başkanlığında partililerle bir araya geldi.

Haberin Devamı

Burada konuşan Karacan, "demokrasinin ana vatanı", "Menderes'in emaneti" olarak nitelendirdiği Aydın'ın hızlı, dinamik ve heyecanlı bir şekilde yol almasını istediklerini belirtti.

Merhum başbakanlardan Adnan Menderes'in Aydın'da nasıl demokrasi yolunu başlattıysa şimdi sıranın kendilerinde olduğunu dile getiren Karacan, 2019'daki seçimlerin önemine dikkati çekti. Harun Karacan, şöyle konuştu:

"2019'a giden süreçte, hepimizin yan yana, omuz omuza, heyecanla, azim içerisinde, hiçbir hesabı olmayan, sadece hasbi olan dava arkadaşlarımızla yola atılmamız gerekiyor. Bu sadece bizim için değil, kendimiz, evladımız, geleceğimiz için değil gelecek kuşaklar için, bizden sonraki nesiller için 2023, 2053, 2071 için Türkiye'ye olan ve AK Parti bayrağı altında hizmet eden her AK Parti'linin Cumhurbaşkanına olan vefa borcudur. Eğer bu memleketin geleceğini düşünüyorsak, eğer bu memleketin hak ettiği yerlerde olmasını düşünüyorsak, herkesin bir şekilde kafasının arkasındaki hesapları çıkarıp Allah rızası için, memleket sevdası için, memlekete olan borcu için Cumhurbaşkanı'na olan vefasını göstermesi gerekiyor."

Haberin Devamı

AK Parti iktidarının yükselerek artan halkın güvenini, desteğini tökezletmek için 2002'den bugüne kadar birçok olayın yaşandığını dile getiren Karacan, şöyle devam etti:

"Türkiye'de yaşanan olaylara bir bakın. MİT tırları davasını yaşadık mı? 17-25 Aralık'ı, Gezi eylemlerini yaşadık mı? Biz 15 Temmuz'u yaşadık mı? Tüm bunları yaşadık. Şimdi de ekonomik olarak, aynı bu saydıklarım gibi tekrar bir algı oluşturmaya çalışıyorlar. Türkiye bunların hepsinin altından, dimdik duran, arkasına halkının ve milletinin desteğini alan lideriyle kalktı. Geçmişe bir bakalım, bir gecede makamlarından olan liderlerimiz vardı. Yeri geldiğinde bir lafıyla halkını sokağa döken, yeri geldiğinde dünyaya kafa tutan lideriyle Türkiye dimdik ayakta. Bu saatten sonra kendimizin duyguları düşünceleri değil, memleket meselesi önemli. Bu saydıklarımın tekrar yaşanmaması için biz yan yana gelmeliyiz. Önümüzdeki seçim sürecine tüm kademelerimizle hep birlikte hazırlanmamız gerekiyor."

Haberin Devamı

Karacan, daha sonra kentteki sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle de bir araya geldi.