Adıyaman AK PARTİLİLER YEMEKTE BULUŞTU

AK PARTİLİLER YEMEKTE BULUŞTU

17.05.2015 - 18:01 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİLİLER YEMEKTE BULUŞTU

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde AK Parti Adıyaman milletvekili adayları, partililerle yemekte buluştular.
Belediye sosyal tesislerinde düzenlenen yemeğe milletvekili adaylarından Adnan Boynukara ile İclal Yalçın Tutuş, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir,TOGEM Başkanı Birgül Özdemir, Kadın Kolları Başkanı Elif Kökyer, ilçe teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.
Yemeğin açılış konuşmasını yapan Başkan Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir yemeğe katılan AK Partililere teşekkür ederek, “Bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere çok teşekkür ederiz, Allah sizden razı olsun. Sizden aldığımız güç ve enerjiyle inşallah bu dönem 5 milletvekili çıkaracağız” dedi.
AK Parti Adıyaman milletvekili adayı İclal Yalçın Tutuş ise, “8 Haziran sabahı bugün bu salondaki coşku gibi gerek Van’da gerekse de tüm Türkiye’de bayram ve şenlik içerisinde bir seçim zaferi kazanacağız. Şimdi diyorlar ki biz seni başkan yapmayacağız. Daha önce sen muhtar olmazsın, başbakan olamazsın ve cumhurbaşkanı olamazsın diyorlardır. Bu seferde seni başkan yapmayacağız diyorlar. Biz 400 milletvekiliyle partiye gireceğiz ve cumhurbaşkanın Türkiye’nin önüne açacak yen bir sistem ve anayasayla Türkiye’nin önünü açacağız” dedi.
AK Parti Adıyaman milletvekili adayı Adnan Boynukara ise, “Bugün bu salondaki coşkuyu 8 Haziran sabahı da şenlik ve bayram havasında kutlayacağız. Ama Adıyaman’da artık birlik, beraberlik ve kardeşliğe ihtiyaç var. Küskünlükleri bir tarafa bırakıp artık partimize destek olmanın vakti gelmiştir. Ak Partiyi yıldırmak için oyunlar oynanıyor ama biz bu oyunları yine bozacağız” dedi.