Ekonomi Ak Portföy’e en iyi emeklilik fonu ödülü

Ak Portföy’e en iyi emeklilik fonu ödülü

09.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dünyanın önde gelen finans kurumlarından World Finance, “Emeklilik Fonu Ödülleri 2018 (Global Pension Funds Awards 2018)” kapsamında, Ak Portföy’ü 2017’nin ardından bu yıl da “Türkiye’nin En İyi Emeklilik Fonu Yöneticisi” seçti.

Ak Portföy’e en iyi emeklilik fonu ödülü

Ak Portföy’den yapılan açıklamada Ak Portföy Genel Müdürü Mehmet Ali Ersarı, World Finance, “Emeklilik Fonu Ödülleri 2018 (Global Pension Funds Awards 2018)” kapsamında, iki yıldır üst üste “Türkiye’nin En İyi Emeklilik Fonu Yöneticisi” seçilmelerinin bir tesadüf olmadığını vurguladı ve “Sektörün en iyilerinden oluşan bir ekip ile yürüttüğümüz güçlü operasyonlarımız, profesyonel yatırım süreçlerimiz ve entegre risk yönetimine dayanan çalışma biçimimiz, bizi bu prestijli ödüle taşıdı” dedi.

Haberin Devamı

Ak Portföy’e en iyi emeklilik fonu ödülü
‘Müşteriyi anlıyoruz’

Mehmet Ali Ersarı, “Sisteme güçlü bir şekilde hakim olan uzman kadromuz ve uluslararası standartlarda iş yapış süreçlerimiz, çok bileşenli bir denklem olan başarıya ulaşmamızda en önemli formülü oluşturuyor” dedi. Ersan, “Bunun yanında, müşterimizin gereksinimlerini anlamaya ve stratejik bir çözüm ortağı olmaya dayalı portföy yönetimi süreçlerini yürütüyoruz” diye konuştu. Ersan, “Yatırım süreçlerimizde güncel makroekonomik ve finansal gelişmeler ışığında niteliksel ve sayısal analizler gerçekleştirilerek oluşturulan farklı vadelerdeki stratejiler ve doğru risk-getiri bakış açısı ile optimal varlık seçiminin gerçekleştirilmesini amaçlıyoruz. Etkin organizasyon sürdürülebilir performansa dönüşüyor. Bu yapıyla portföy yönetim sektörünü global standartlara taşıyoruz” dedi.