Düzce AKÇAKOCA’DA HİBE YOLUYLA ALINAN ARAÇLAR TANITILDI

AKÇAKOCA’DA HİBE YOLUYLA ALINAN ARAÇLAR TANITILDI

29.04.2015 - 11:44 | Son Güncellenme:

.

AKÇAKOCA’DA HİBE YOLUYLA ALINAN ARAÇLAR TANITILDI

Akçakoca Belediyesine verilen hibe araçların tanıtım ve açılış programı yapıldı. Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin ev sahibi olduğu araç tanıtım programına AK Partinin Düzce milletvekili adayları Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, AK Parti İGM üyeleri Ayfer Yılmaz ve Dursun Çakır, Akçakoca Belediyesi kurum müdürleri, AK Parti ilçe başkan ve yöneticileri ile az sayıda vatandaş katıldı.
Başkan Cüneyt Yemenici, Akçakoca Belediyesi olarak bugüne kadar gerçekleştirdikleri çalışmaları anlatırken, devam eden çalışmaların sonunda 5 yılı tamamladıklarında verdikleri sözleri yerine getirmiş olacaklarını söyledi. Yemenici, hibe edilen hizmet araçları, jet-skyler, hürriyet tepe parkı, sıcak asfalt ve kilit parke çalışmaları, Çanakkale ve Konya’ya yapılan kültür turları, yeni bir içme suyu arıtma tesisinin yapılması gibi konularda etraflı bilgiler verdi.
"İlçemiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. İlçemiz için hiçbir zaman dilenmekten yüksünmedik, yüksünmeyeceğiz" diyen Başkan Yemenici, "AFAD’dan 2,5 trilyon hibe aldık bunları da yatırıma döndüreceğiz. Kepçeyle demiştik, kazan kazan hizmet getirmeye devam edeceğiz" dedi. Konuşmaların ardından araçlar hizmete dahil edildi.