Manisa AKHİSAR BELEDİYESPOR, GALATASARAY HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

AKHİSAR BELEDİYESPOR, GALATASARAY HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

02.05.2015 - 18:29 | Son Güncellenme:

.

AKHİSAR BELEDİYESPOR, GALATASARAY HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, 4 Mayıs Pazartesi günü saat 20’de Manisa 19 Mayıs Stadında konuk edeceği Galatasaray maçı hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde sürdürdü.
Teknik direktör Roberto Carlos önderliğinde tam kadro idmana çıkan yeşil-siyahlılarda arka adalesinde ağrıları olan Vaz Te takımdan ayrı doktor eşliğinde çalıştı. Vaz Te’nin maç saatine yetişmemesi durumunda ileri uçta Lualua ile Bruno Mezenga’yı düşünen Carlos, öte yandan orta sahanın ileri ucunda kaptan Bilal Kısa ile de gol arayacak.
HAKEM MUSTAFA KAMİL ABİTOĞLU
Karşılaşmayı yönetecek olan Mustafa Kamil Abitoğlu, yeşil-siyahlıların en son 14 Mart’ta Manisa 19 Mayıs Stadı’nda yalpan Akhisar Belediyespor’un, Kardemir Karabükspor’u 5-1 yendiği karşılaşmada düdük çalmıştı. Abitoğlu, sarı-kırmızılıların ise en son Ziraat Türkiye Kupasında Galatasaray’ın, Manisaspor’u 4-0 yendiği karşılaşmada düdük çalmıştı. Abitoğlu son olarak Kasımpaşa - Beşiktaş karşılaşması ile Eskişehirspor - Fenerbahçe maçlarında görev aldı. Abitoğlu’nun yardımcıları ise Adil Sinem, Asım Yusuf Öz, Özer Özden, olacak.
Yeşil-siyahlılar yarın yapacağı ter idmanının ardından Manisa merkezdeki bir otelde dinlenmeye geçecek ve maç saatini bekleyeceği bildirildi.
GALATASARAY TARAFTARINDAN MAÇA BÜYÜK İLGİ
Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar yaptığı açıklamada Galatasaray taraftarı için Gediz Kale Arkası’nda ayırdıkları 3 bin 500 kişilik biletin 2 bin 500’e yakınının satıldığını ve maç gününe kadar biletlerin büyük ölçüde tükenmesini beklediklerini belirtti. Karşılaşma öncesinde 5 bine yakına kombine bileti olan Akhisar taraftarının da büyük ilgi göstereceğini belirten Basın Sözcüsü Acar, Akigoları tribünlere beklediklerini kaydetti.
Öte yandan bazı basın ve yayın organlarında Bilal ve Güray’ın prensipte Galatasaray ile anlaştığı haberlerini yalanlayan basın sözcüsü Acar, bu tür haberlerin hem futbolcuyu hem de takımı yıpratmak için öne sürüldüğünü ancak bu tür oyunlara gelmeyeceklerini kaydederek, sezon sonu Bilal ile masaya oturacaklarını, Güray’ın ise sözleşmesinin 1 yıl daha devam ettiğini vurguladı.
GEKAS KONUSU HAFTAYA NETLİK KAZANACAK
Teknik direktör Roberto Carlos tarafından kadro dışı bırakılan Theofanis Gekas’ın durumunun ise gelecek hafta belli olacağını belirten Acar, “Önümüzdeki hafta içerisinde yönetim kurulu toplanıp bu olayı netleştirmek istiyoruz” dedi.