Gündem Akıl almaz merak!

Akıl almaz merak!

25.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Akıl almaz merak

Beyoğlu’ndaki ağaçlık alanda asılı bulunan kişiyi, meraklılardan bazıları telefonla görüntüledi, bazıları uzun uzun seyretti!

Haberin Devamı

İstanbul Beyoğlu’nda Piyalepaşa Bulvarı üzerindeki ağaçlık alanda dün sabah bir kişiyi ağaca asılı halde görenler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi yaptıkları kontrolde, ağaca asılı olan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Bu sırada meraklılar olay yerine akın etti. Meraklılardan bazıları, ağaçtaki asılı kişiyi cep telefonlarıyla görüntülerken, bazıları ise uzun süre seyretti.

Bu ilginin nedeni ne?

Cesede gösterilen ilgi şaşkınlık yaratırken, yoldan geçen sürücüler de olayı görebilmek için yavaşladı. Bu nedenle trafik tıkandı. Ağaca asılı kişiyi görüp polise ihbarda bulunan park görevlisi Mustafa Sarı, “Sabah işe geldiğimde ağaca asılmış bir kişi olduğunu fark ettim. Sonra nabzına baktım, ölmüştü. Hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdim” dedi. Üzerinden kimlik çıkmadığı belirtilen ceset, savcının incelemelerinin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu’nun morguna götürüldü. -HAKAN KAYA-HASAN YILDIRIM DHA