Dünya Genç modeli çantayla kaçırdılar, internetten açık artırmaya çıkardılar

Genç modeli çantayla kaçırdılar, internetten açık artırmaya çıkardılar

06.08.2017 - 11:06 | Son Güncellenme:

İtalya'da 'Black Death' yani 'kara Ölüm' korkusu... Yasa dışı grup, bir sinema filminde oynayacağını söyleyerek ülkeye getirdikleri İngiliz modeli kaçırıp, internet üzerinden açık artırmaya çıkardılar. Genç kadının çıplak fotoğraflarını çekip internete yükleyen çete, kadının bir çocuk annesi olduğunu öğrendikten sonra serbest bıraktı.

Genç modeli çantayla kaçırdılar, internetten açık artırmaya çıkardılar

Akıllara durgunluk veren bir insan kaçakçılığı... İtalya'nın Milano kentinde adı açıklanmayan 20 yaşındaki bir model, çekilecek bir filmde oynamak üzere ülkeye getirildi.

Haberin Devamı

11 Temmuz'da genç kadın, film çekeceğini sandığı kişilerle buluştuğu sırada ilaç verlerek bayıltıldı. Ardından elleri ve ayaklarından bağlı bir halde bir çantanın içine ordan da bir aracın bağajına kondu.

Yaklaşık 2 buçuk saat yolculuktan sonra İngiliz model önce bir iş yerine ordan da ıssız bir çiftlik evine götürüldü. Burada 6 gün boyunca elleri kelepçeli bir şekilde hapsedilen kadın, kendinde olmadığı bir sırada çıplak görütüleri çekilerek internette gizli pornografik içerikli sitelere yüklendi.

Tüm bunları yapan Black Death isimli çete üyeleri kadının menajeriyle iletişime geçerek 300 bin dolar fidye istediklerini, aksi takdirde kadını fotoğraflarının yüklendiği sitede açık artırmaya çıkaracaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Ancak 6 gün sonra nasıl olduysa çete üyelerinden biri kadının bir çocuğu olduğunu öğrendiklerini ve bunun anlayışlarına ters olduğunu söyleyerek genç kadını serbest bıraktı.

Lukasz Herba isimli 30 yaşındak bir Polonya vatandaşı olayla ilgili gözaltına alındı. İtalya polisi yaptığı aramalarda kadının tutulduğu evde çok sayıda delil ele geçirdi. Bir polis memuru tıpkı kaçırılan model gibi çantaya konrak olayın canlandrıması yapıldı.

Çeşitli fotoğraflar da bulan polis, elleri zincirlenmiş halde yarı çıplak bir kadının görütüsünü ele geçirdi. Görüntünün üzerinde kadının vücut ölçüleri, boyu, hangi ülkeden geldiği yazıyordu. Polis şimdi Black Death çetesinin kurbanı olan benzer kişilere ulaşmaya çalışıyor.