Cadde Aklı yerindeyse cezasını çeker

Aklı yerindeyse cezasını çeker

14.05.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yağmur Atacan’a silahla ateş eden zanlının akıl sağlığının tespit edileceğini söyleyen Pınar Altuğ, “Bir gün benimle evlenirse mehdi olacakmış” dedi.

Aklı yerindeyse cezasını çeker

‘Çocuklar Duymasın’ dizisinin oyuncuları Pınar Altuğ, Tamer Karadağlı ve Melek Şahin, Ülker Golf’ün Maraşım dondurmasının reklam filmi için kamera karşısına geçti. Dün yapılan basın toplantısında gazetecilerin karşısına geçen Altuğ ve Karadağlı Maraş dondurmacısı oldu.
‘Ruh ikiziymişiz!’
Altuğ, ağır olan dondurmayı kaldırırken, “Çok ağır bir şey. Kaldırmak çok zor” dedi. Basın toplantısından sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Altuğ, eşi Yağmur Atacan’ın uğradığı silahlı saldırıyla ilgili olarak, şunları söyledi: “Adli süreç devam ediyor. Zanlı Galip T. yakalandı ve adliyeye sevk edildi. ‘Bana yukarıdan vahiy geldi’ diyerek bu saldırıyı gerçekleştirmiş. Akıl sağlığının yerinde olup olmadığı tespit edilmeye çalışılıyor. Akıl sağlığı raporu ancak bu durum için geçerli olabiliyor. Eğer akıl sağlığı yerindeyse ve yalan söylüyorsa gereken cezayı çekecektir.
Kendisinin âşık olmadığını, bir haber geldiğini ve o haber sonucunda da benimle ruh ikizi olduğunu, bir gün benimle evlenirse mehdi olduğunu ilan edeceğini söylemiş. Sadece ifadesinin böyle olduğunu biliyorum.”