Cadde AKM'de Sevgililer Günü konseri

AKM'de Sevgililer Günü konseri

18.02.2017 - 18:01 | Son Güncellenme:

Antalya'da Devlet Senfoni Orkestrası (ADSO), 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel konser verdi.

AKMde Sevgililer Günü konseri

Antalya Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'ndaki konserde, orkestrayı şef Nesrin Bayramoğulları yönetti. Konserde, Seran Bilgi (vokal) Devrim Yeşilpınar (piyano), Halil Çağlar Serin (bas gitar), Alpay Çiftçi (gitar), Bora Peynirci (davul) solist sanatçı olarak sahneye çıktı.

Haberin Devamı

Işık efektleriyle de renklendirilen konser, Seran Bilgi'nin seslendirdiği 'Havana' adlı şarkıyla başladı. Konserin ilk bölümünde 'This is the Moment', 'Mad About You', 'Masal', 'So in Love', 'Kiss of Fire', 'Who Have Nothing', 'Heat of the Night', 'Büyüyor Bir Gün İnsan' adlı eserler yorumlandı.

İzleyiciler de zaman zaman eşlik ettiği konserin ikinci bölümünde ise Seran Bilgi, 'Bohemienne', 'Olmazdı Oldu', 'My Heart Will Go On', 'Sabırtaşı', 'Noever to Love' adlı eserleri seslendirdi. Konser 'Thank you and Goog Night Medley' şarkısıyla sona erdi.

"SANATSIZ YAŞAMAYIN"

Yorumladığı şarkıların arasında izleyicilerle sohbet eden, müziğin önemine değinen İzmirli sanatçı Seran Bilgi, kendisinin de müziğe çocuk yaşlarda piyano eğitimi alarak başladığını, en büyük tutkusunun şarkı söylemek olduğunu söyledi. Vokal çalışmalarına Viyana'da ünlü müzikal sanatçıların koçluğunu yapan tenor ve müzikal sanatçısı Gordon Bovinet ile devam eden Bilgi, "Müziği hayatınızdan eksik etmeyin. Sanatın her dalı ve müzik bize insan olduğumuzu hatırlatıyor. Sanatsız yaşamayın" dedi.