Aksaray Aksaray Belediye Başkanı Yazgı Gençlerle Buluştu

Aksaray Belediye Başkanı Yazgı Gençlerle Buluştu

07.06.2017 - 12:48 | Son Güncellenme:

.

Aksaray Belediye Başkanı Yazgı Gençlerle Buluştu

AKSARAY (AA)- Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Aksaray Erkek Öğrenci Yurt Müdürlüğünün davetiyle öğrencilerle bir araya geldi.

Haberin Devamı

Kredi ve Yurtlar Kurumu Aksaray İl Müdürü Mahmut Danayiyen ve Erkek Öğrenci Yurt Müdürü Harun Koç tarafından karşılanan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, öğrencilerle düzenlenen etkinlikte buluştu.

Başkan Yazgı, yaptığı konuşmada, belediye olarak gençlere önem verdiklerini söyledi.

Ramazan ayının herkese hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Yazgı, şunları kaydetti:

"Geleceğimizin teminatı olan siz gençlere büyük önem veriyoruz. Bizim düzenlediğimiz iftar programlarına üniversite öğrencilerimizde geliyor. Onlarla beraber iftar açmak bizi çok mutlu ediyor. Müftülüğün önünde iftar yapmıştık katılanların yüzde 70'i üniversiteli öğrencilerimizdi. Dolayısıyla onlarla beraber vatandaşlarla ve mahalleli ile beraber iftar yapmak bizim için çok güzel. Onun için sizlere teşekkür ediyorum."

Haberin Devamı

Yazgı, belediye çalışmaları hakkında da bilgi vererek, şöyle konuştu:

"Efor'un orada biliyorsunuz ki battı çıktı alt geçit projesine başladık. Yollar kapandı. Eylül'de bitirmeyi planlıyoruz. Zaten Piri Mehmet Paşa çarşısını bitirmek üzereyiz. Diğer tarafta silolar var. Lojman binaları var. Şuanda firma ihaleyi aldı. 45 gün içerisinde onların hepsi yıkılacak. Orası büyük bir yeşil alan. Orada hem bir gençlik merkezi hem bin 500 kişilik konferans salonu, büyük bir kütüphane ve otopark olacak. Yeşil alana biran önce başlayıp Aksarayımıza meydan yapmak istiyoruz. İnşallah güzel bir çalışma olur. Bu konuda sizlerin de önerileri olursa ona göre yeni şeyler ekleyebiliriz."

Konuşmanın ardından Yazgı, öğrencilerin isteklerini dinledi ve çözüm bulunması için gerekenin yapılacağını kaydetti.