Aksaray Aksaraylı Şehit Aileleri Konya'yı Gezdi

Aksaraylı Şehit Aileleri Konya'yı Gezdi

18.04.2018 - 14:55 | Son Güncellenme:

.

Aksaraylı Şehit Aileleri Konyayı Gezdi

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez'in eşi Yeşim Pekmez himayesinde, Aksaraylı şehit ailelerine Konya gezisi düzenlendi.

Haberin Devamı

İstiklal Harbi Şehitliği ziyareti ile başlayan gezide şehit aileleri Mevlana Türbesi, Şemsi Tebrizi Türbesi, Alaeddin Tepesi ve camisini ziyaret etti.

Seksen Günde Devri Alem Parkı ile Konya'nın tarihi ve kültürel mekanlarını da gezen şehit aileleri, kendileri ile yakından ilgilenen Pekmez'e gezi programından duydukları memnuniyeti belirterek, teşekkür etti.

Pekmez, yaptığı konuşmada, şehit aileleri ile güzel bir gün geçirdiklerini ifade ederek, bu tür kültür gezilerini uygun zamanlarda düzenleyip şehit yakınları ile beraber olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Etkinlik, Konya Valisi Yakup Canbolat'ın eşi Ayşegül Canbolat ile Konya Emniyet Müdürü Şükrü Yaman'ın eşi Sevilay Yaman'ın düzenlediği öğle yemeği programıyla sona erdi.

Haberin Devamı

Geziye Aksaray Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül'ün eşi Semiha Sarıgül, Emniyet Müdürü Ali Karabağ'ın eşi Reyhan Karabağ, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk'ün eşi Türkan Aktürk ve şehit aileleri katıldı.