Siyaset Akşener, ‘Sadat’ için ifade verdi

Akşener, ‘Sadat’ için ifade verdi

18.01.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Tokat ve Konya’da silahlı eğitim kampları bulunduğu iddiasıyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nda bilgi verdi.

Akşener, ‘Sadat’ için ifade verdi

“Tokat ve Konya’da silahlı eğitim kampları bulunduğu” iddiasına ilişkin bilgisine başvurulmak üzere Ankara Adliyesine davet edilen Akşener, avukatı ile birlikte geldi. Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu’ndan sorumlu Başsavcıvekili Ramazan Dinç ile görüşen Akşener, yaklaşık 1.5 saat süren görüşmenin ardından adliyeden ayrıldı.

Akşener, bir gazetede yer alan açıklamalarında, “Son dönemde üniformalar uzun namlulu silahlarla bazı kişiler ortalıkta dolaşıyor. Bunlarla ilgili çok önemli iddialar var. Örneğin Tokat ve Konya’da silahlı eğitim kampları bulunduğunu duyuyoruz, bu iddialar söyleniyor. Araştırılsın ve bize bilgi verilsin. Bunların seçim döneminde rol alacakları, istenmeyen bir sonuc çıkması halinde karışıklık yaratacakları yolunda yoğun söylentiler var. Bunlardan birisi de ‘Sadat’ diye bir yapı. İnanın Sadat da diğer yapılar da benim için toz zerresidir. Bu malum yapılar insanları çatışmanın içerisine sürükleyecekler. Şimdiden uyarıyorum ve önlem alınmasını istiyorum” demişti.

Haberin Devamı