Oyun Dunyasi Aksiyon Klasiği Bioshock iOS Platformuna Geldi

Aksiyon Klasiği Bioshock iOS Platformuna Geldi

28.08.2014 - 23:15 | Son Güncellenme:

Bioshock oynamamış kimse kalmayıncaya kadar bu oyun satılmaya devam edecek, her platformda çıksın da kimse kaçırmasın.

Aksiyon Klasiği Bioshock iOS Platformuna Geldi

System Shock’un ruhani devamı, tüm zamanların en başarılı aksiyon ve macera oyunlarından biri olan Bioshock,PC ve konsol versiyonlarından sonra, şimdi de iOS’e geldi. Artık mobil oyuncular da denizlerin altındaki gelişmiş Rapture şehrinin gizemlerini çözebilecekler.

Bilmeyenler için, Bioshock kısaca sizi pençelerine alan ve sonuna kadar bırakmayan sarıcılıkta bir oyun. Oyunun başında kendimizi denizin dibindeki Rapture şehrinde buluyor ve tuhaf bir iç savaşla parçalanmış şehirde neler olup bittiğini anlamaya çalışıyoruz. Elimize geçirdiğimiz her aleti ve Plasmid denilen genetik sıvılar ile genetiğimizi değiştirip vücudumuzu bile silah olarak kullanabiliyoruz. Ateşe, suya ve mekanik aletlere bu sayede kumanda edebiliyor ve karşımıza çıkan garip düşmanların arasından kurtulup şehri yönetenleri bulmaya çalışıyouz.

Sıradışı ve kendine özgü art-deco tasarımı ile Bioshock dünyası iOS için tamamen yeniden hazırlanmış ve optimize edilmiş. Fakat oyunu almaya heveslenenler için önemli iki uyarımız var. Birincisi, oyunun App Store’daki fiyatı 31.99 TL. Mobil bir oyun için bu kadar para vermeye değer mi, hatta Bioshock gibi müthiş bir klasik için bile değer mi, ona pek emin değiliz. İkincisi Bioshock sadece iPad Air, iPad Mini 2, iPad 4, iPhone 5S, iPhone 5C ve iPhone 5 cihazlarında çalışıyor. Bunlardan eski bir cihaza sahipseniz, parmağınızı bile kıpırdatmayın.

Haberin Devamı

Oyunun iOS tanıtım videosu için buraya tıklayınız.