Kars Akülü Arabasına Kavuşan Engelli Sevinci Duygulandırdı

Akülü Arabasına Kavuşan Engelli Sevinci Duygulandırdı

18.12.2017 - 11:49 | Son Güncellenme:

.

Akülü Arabasına Kavuşan Engelli Sevinci Duygulandırdı

Sarıkamış’ta yaşayan engelli vatandaş kendisine hediye edilen akülü arabayı görünce sevinçten ne yapacağını şaşırdı.
Sarıkamış İstasyon Mahallesi’nde ikamet eden, küçükken geçirdiği bir hastalıktan dolayı belden aşağısı felç olan ve yürüyemeyen Serhat Çıtrık, (30) kendisine hediye edilen akülü arabasını görünce mutluluktan adeta uçtu. Ailesinin yardımıyla dışarıya çıkarılan Serhat Çıkrık, artık kendi akülü arabasıyla dışarıya çıkabilecek.
Van Ahbap Platformu gönüllüleri Kars’ın Sarıkamış ilçesinde yaşayan engelli vatandaşa akülü engelli arabası hediye etti.
Sarıkamış’ta bayan kuran kursu öğretmenliği yapan Güner Taş’ın aracılığı ile Van Ahbap Platformu gönüllüleri Serhat Çıtrık’ın evini ziyaret ederek akülü engelli arabasını teslim etti.
Oğlunun geçirdiği bir hastalıktan dolayı yürüyemediğini ifade eden Anne Senem Çıtrık, “Oğlum bir hastalık geçerdi ben anlamadım ve sıcak suyla banyo ettirdim doktora götürene kadar iş işten geçmişti. Eşim askerdi burada yoktu. Oğlum yokluktan böyle oldu. Oğlum bir yere gitse dayanamıyorum yani bir odaya gitse ev boş gibi hissediyorum. Arabayı gönderen herkese teşekkür ederim. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.
Akülü arabayı Serhat Çıtrık’a hediye eden Kuran kursu öğretmeni Güner Taş, “Van Ahpap Platformunun gönderdiği akülü arabamızı Serkan kardeşimize ulaştırdık bu arabaya vesile olanlardan rabbim razı olsun. Serhat’a arkada görüyorsunuz ne kadar heyecanlı inşallah her daim böyle mutlu olur” diye konuştu.
Daha sonra yakınların yardımıyla akülü arabasına binen Serhat Çıtrık, arabasıyla kısa süreliğine gezdi. Çıtrık’ın mutluluğu görülmeye değerdi.