Antalya ALANYA’NIN EN GÜZEL BALKON VE BAHÇESİNE ÖDÜL

ALANYA’NIN EN GÜZEL BALKON VE BAHÇESİNE ÖDÜL

03.06.2016 - 11:39 | Son Güncellenme:

.

ALANYA’NIN EN GÜZEL BALKON VE BAHÇESİNE ÖDÜL

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “En Güzel Balkon En Güzel Bahçe Yarışması” tamamlandı. En güzel bahçeyi yapan ve en güzel balkonu düzenleyen yarışmacı ödülü düzenlenen tören ile verildi.
Balkon kategorisinde 14, bahçe kategorisinde 6 başvurunun değerlendirildiği yarışmanın ödülleri, iskelede düzenlenen “5 Haziran Dünya Çevre Günü” etkinliklerinde sahiplerini buldu. Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Selçuk Sayan, Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, Peyzaj Mimarı Hande Doru, Peyzaj Mimarı ve Kentsel Tasarımcı Seda Şanlıdere, Çevre Gönüllüsü İsmail Haboğlu, Fotoğraf Sanatçısı Ali Aral’dan oluşan jüri heyeti, yarışmacıların balkon ve bahçelerini yerinde inceleyerek, dereceye girenleri belirledi.
ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
İskelede düzenlenen etkinliklerde tüm katılımcıların balkon ve bahçe fotoğrafları sergilenirken kazananlara da ödülleri takdim edildi. En Güzel Balkon Yarışmasında Saniye Türker birinci, Irene Özgür ikinci, Uğur Kaplan ise üçüncü oldu. En Güzel Bahçe Yarışmasında ise Tülay Zernin birinci, Nilüfer Girgin ikinci, Perihan Gözde ise üçüncü oldu. Yarışmada birinciye 2 bin TL + plaket, 2.ye bin 500 TL + plaket, 3.ye ise Bin TL + plaket verildi.