Antalya ALANYASPOR’DA KOMBİNE FİYATLARI AÇIKLANDI

ALANYASPOR’DA KOMBİNE FİYATLARI AÇIKLANDI

07.07.2015 - 16:56 | Son Güncellenme:

.

ALANYASPOR’DA KOMBİNE FİYATLARI AÇIKLANDI

PTT 1. Ligde mücadele eden Albimo Alanyaspor’da 2015-2016 futbol sezonu, kombine kart fiyatları belli oldu. Kombineler 14 Temmuz’dan itibaren satışa çıkacak. Kartlara 3 taksit imkanı da sunulacak.
Albimo Alanyaspor Yönetim Kurulu yaptığı toplantının ardından kombine kart fiyatlarını kale arkası 120 TL, maraton tribünü 200 TL, protokol kuzey tribünü 200 TL ve VIP tribünü bin TL olarak belirledi. Albimo Alanyaspor da Passolig’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Ünsal, kombine kart satın almak isteyen taraftarların öncelikli olarak Albimo Alanyaspor logolu Passolig kartına sahip olması gerektiğini söyledi.
KARTSIZ GİRİŞ YOK
Stada ücretsiz ve Albimo Alanyaspor logolu Passolig kartı olmadan giriş yapılamayacağını belirten Ünsal, "Bayan taraftarlarımızın da Passolig kartı almaları gerekiyor. Kombine satışlarımız 14 Temmuz’da başlayacak. Pasolig kartı olmadan maç bileti alınamayacak. Passolig kartı ve kombine satışlarımız kulübümüzde bulunan Passolig Satış Ofisi’nden temin edilebilecek” dedi.
KULÜBÜMÜZ DE KAZANACAK
Passolig kartının sürdürülebilir bir gelir modeli oluşturduğunu kaydeden Ünsal, "Kart ücreti 16 TL. Bu ücretin yüzde 42,3’ü kulübümüzün hesabına geçirilecektir. Albimo Alanyaspor logolu Passolig Kartına, kulübümüzdeki satış ofisimizden ve ’www.passolig.com.tr’ adresinden başvurulabilir” diye konuştu.