Teknoloji Alcatel Flash Plus 2 Tanıtıldı

Alcatel Flash Plus 2 Tanıtıldı

19.05.2016 - 14:43 | Son Güncellenme:

Çinli üreticiler arasında ülkemizde en bilinen markalardan birisi olan Alcatel yeni telefonu Alcatel Flash Plus 2 ile fark yaratmak istiyor.

Alcatel Flash Plus 2 Tanıtıldı

Çinli üreticilerin son yıllarda taklit edenden taklit edilene doğru olan geçişlerine hep birlikte şahit oluyoruz. Dünyanın en çok telefon satan firmaları sıralamasında İlk ikide Samsung ve Apple var ama ondan sonraki tüm rakamları (LG hariç) Çinli üreticiler tarafından kapılıyor. Çinli üreticiler arasında ülkemizde en bilinen markalardan birisi olan Alcatel, Idol serisi ile ülkemizde belli bir kesime hitap etse de fiyat odaklı performanslı ürünler pazara sunarak farklı bir kullanıcı kesimine hitap etme amacında. Bu bağlamda firma Alcatel Flash Plus 2 ile oldukça iddialı geliyor.

Haberin Devamı
Alcatel Flash Plus 2 Teknik Özellikleri Nedir?

Alcatel yeni telefonunda fiyat / performans odaklı bir iş ortaya koyuyor. Dilerseniz fiyattan hemen önce telefonun teknik özelliklerine yakından bakalım.

5,5 inç Full HD IPS LCD ekran 1,8 GHz hızında çalışan MediaTek Helio P10 Mali-T860MP2 GPU 16 GB Hafıza 2 GB RAM, 32 GB Hafıza 3 GB RAM 13 megapiksel arka 5 megapiksel ön kamera 3000 mAh pil gücü 24 bit Hi-Fi Ses Desteği Parmak izi okuma sensörü Tamamen metal yüzey Hızlı Şarj Özelliği Alcatel Flash Plus 2 Fiyat

Alcatel‘in bu kadar özelliği oldukça uygun bir fiyata pazara sunduğunu belirtelim. Ülkemizde 1300 TL’ye satılan ürünler ile aynı donanımda olan bu telefonlar;

16 GB / 2GB RAM 160 dolar

32 GB Hafıza / 3 GB RAM 190 dolar fiyatlandırma ile pazara sunulacak… İşte Alcatel‘in hazırladığı 2. video