Ekonomi Alcatel, IDOL 5 akıllı telefon ailesini tanıttı

Alcatel, IDOL 5 akıllı telefon ailesini tanıttı

01.09.2017 - 17:44 | Son Güncellenme:

Yeni IDOL 5 serisi her şeyi anında deneyimlemek ve fark yaratan içerikler yaratmak isteyenler için geliyor.

Alcatel, IDOL 5 akıllı telefon ailesini tanıttı

Alcatel IDOL ailesinin yeni üyeleri IDOL 5 ve IDOL 5S, kısa yolları seven, hızlı ve anında karşılık gören içerikler isteyen, yepyeni ve “Tam bana göre” dedirten deneyimler yaşamaya meraklı olan “Şimdi Nesli” için tasarlandı. IDOL 5 serisi, şaşırtıcı anları inovatif bir tarzda yakalayıp anında paylaşmayı sağlayacak bir telefon arayan tasarım ve multimedya tutkunları için kusursuz bir ürün sunuyor.

Haberin Devamı

Avrupa Genel Müdürü Eric Vallet ürünlerle ilgili olarak, “Müşterilerimiz içinde bulundukları anı, şimdiyi yaşıyorlar; bu yüzden misyonumuz, müşterilerimizin diledikleri her an her şeyin en çoğunu alabilmelerini sağlayacak ve amiral gemisi olacak cihazlar yaratmaktı. IDOL 5 serisi ile Alcatel, kullanıcıyı farklı dünyaların içine çeken mültimedya deneyimler, Çift Sosyal Hesap gibi popüler özellikler ve farklılığını hissettiren içerikler yaratabilecekleri Cinemagraphs and Light Traces yaratma imkanı sunuyor” diyor.

OLAĞANÜSTÜ TASARIM DİLİ

IDOL 5 en son teknoloji ve en yeni tasarımın mükemmel bir şekilde uyum sağladığının kanıtı olarak öne çıkıyor. 7.5 mm.'lik gözalıcı ve incecik yapısı, sağlam metal gövdesi, süper parlak 5.2 inç 423ppi'lik ekranı ile IDOL 5, kenarların pürüzsüz olmasını sağlayan 2.5D eğimli cam içine sarılarak tasarlandı. Kusursuz alüminyum tasarımı, şıklığın incelikle buluştuğu eğimli cam ile birleştirildi ve Alcatel'in en iyisi olarak vitrine çıkarıldı. IDOL 5; arkadaşlarınızla konuşup paylaşım yapabileceğiniz, tam anlamıyla ikonik bir konsepti hayata geçiriyor.

Haberin Devamı

MULTİMEDYA DENEYİMİ

Günümüzde yediğimiz yemeği Instagram'da paylaşmamışsak, o yemeği yememiş sayıldığımız için hayatımızdaki her bir anı yakalamak artık çok önemli. Bu yüzden IDOL 5 serisi muhteşem bir kamera ve katma değerli işlevlerle geliyor. Örneğin, IDOL 5 serisi, en sevdiğiniz fotoğraf ve videolarınızı seçip kısa ve paylaşılabilir kliplerde kullanmak üzere birleştirebileceğiniz eğlenceli ve yaratıcı Video Story (Video Hikayesi) özellikleri de sunuyor.

IDOL 5: HEYECAN VERİCİ MULTİMEDYA DENEYİMLERİ

IDOL 5; f/2.0 diyafram açıklığı, 1.12 µm piksel boyutu, çok hızlı hibrit otomatik odaklama (PDAF+CAF) ve çift tonlu LED flaş özellikleri olan 13 megapiksel mükemmel bir ön kameraya sahip. Özçekimler de aynı derecede önemli olduğundan IDOL 5; 84 derece geniş açılı lens ve ön flaş özellikli 5 megapiksel ön kamerasıyla geliyor. Böylece tüm özçekimlerinizin ve çektiğiniz fotoğrafların her seferinde müthiş çıktığından emin olacaksınız.

Haberin Devamı

IDOL 5S: CAPCANLI MUTİMEDYA DENEYİMLERİ

IDOL 5S; f/2.0 diyafram açıklığı, 1.12 µm piksel boyutu, çok hızlı hibrit otomatik odaklama (PDAF+CAF) ve çift tonlu LED flaş özelliklerin olan 12 megapiksel mükemmel bir ön kameraya sahip. İnanılmaz özellikler taşıyan 8 MP ön kamerasında 4µm piksel boyutu ve ön flaşa sahip IDOL 5S son derece net görüntüler yakalamanız ve çarpıcı özçekimler yapmanız için ideal.

IDOL 5S, tüm bunlara ek olarak, Cinemagraph (küçük ve tekrar eden hareketlerle video klipler oluşturabileceğiniz sabit fotoğraflar) ve Light Trace (ışık izli fotoğraflar) gibi katma değerli işlevlerle geliyor; bu işlevler sıradan resim ve videoların ötesine geçerek fark yaratan içerikler oluşturmanızı sağlayacak.

Kusursuz bir multimedya deneyimi, yine kusursuz bir işitsel kalite gerektirir. IDOL5S, güçlü mekasal işitsel çözümü ve 2x3.6W hoparlörler içeriyor. Böylece kullanıcıların kulaklarına akıllı ve verimli bir müzik kalitesi ulaşıyor.

IDOL 5 ÇİFT SOSYAL MEDYA HESABI

Haberin Devamı

IDOL 5, kullanıcıların tek bir sosyal medya uygulamasında, birden çok hesapla oturumlarını açık tutmalarına olanak tanıyan yeni App Cloner işleviyle yükleniyor. Farklı hesaplar artık tek bir cihazda, kişisel ve mesleki amaçları, sınıf veya grup konuşmalarını kendi arasında ayırt edebilmek için kullanılabilir hale geliyor. Artık WhatsApp ve diğer sosyal medya hesaplarını aynı anda kullanabilmek için iki cihaz taşımamız veya tek bir cihazda sürekli oturum açıp kapamamız gerekmiyor.

IDOL 5S ŞİMDİ TUŞU İLE HIZLI AKSİYON

IDOL 5S, özel bir uygulama, görev veya aksiyon başlatmak için dahili bir kişiselleştirilebilir ve önceden kurulması gereken Şimdi Tuşu özelliğine sahip. Örneğin, tek tuşla çabucak bir fotoğraf çekmek, ses kaydı almak veya e-posta yazmak istiyorsanız Şimdi Tuşu'nu kurup kullanabilirsiniz. Bir seferde iki aksiyon önceden kurulabiliyor.