Dünya Kocasının metresini çırılçıplak gezdirdi

Kocasının metresini çırılçıplak gezdirdi

12.03.2017 - 10:23 | Son Güncellenme:

Çin'den akılalmaz bir görüntü... Aldatılan eş, kocası ve sevgilisinden korkunç bir şekilde intikam aldı. Kocasını metresi olduğu belirtilen genç bir kadınla yakalayan öfkeli eş, kadını saçından tutarak çırılçıplak sokaklarda dolaştırdı.

Kocasının metresini çırılçıplak gezdirdi

Çin'in Yibin kentinde bir kadın yanında saçlarından tutup ittire ittire genç bir kadının yürütüyor. Kadının üzerinde sadece sütyeni ve kolunda çantası var. Altında iç çamaşısı ayaklarında ayakkabı bile yok... Oldukça tuhaf görüntünün amacı ise bir ceza vermek...

Haberin Devamı

Aldatılan eş kocasını kendindne daha genç bir kadınla kiralık bir dairede uygunsuz bir vaziyette yakaladı. Filmleri aratmayan olayda kadın eşinin metresini o haliyle çıkarıp sokağa attı. Saçından tutarak insanlara genç kadını rezil etmek için o halde dolaştırdı.

Olayı kayda alan yoldan geçen bir kişi ise genç kadının sanki yanlış bir şey yaptığını biliyormuş ve cezasına razıymış gibi itiraz etmeden yürüdüğünü söyledi. Görüntülerde iki kadınla birlikte yürüyen diğer kadınınsa aldatılan eşin annesi olduğu belirtildi.