Gündem Algı Eke o diziyle ekranlara geri dönüyor

Algı Eke o diziyle ekranlara geri dönüyor

21.03.2017 - 10:26 | Son Güncellenme:

Algı Eke, yeni bir dizi ile ekranlara geri dönüyor. Sevilen oyuncu Algı Eke, Kanal D'de ekrana gelecek olan 'İsimsizler' adlı dizide rol alacak. Algı Eke, dizide tıp fakültesindeki arkadaşlarının aksine tayini Güneydoğu bölgesine çıktığında tereddüt etmeden görevi kabul eden idealist bir doktoru canlandıracak.

Algı Eke o diziyle ekranlara geri dönüyor

Algı Eke ekranlara geri dönüyor. Ünlü oyuncu, Kanal D’nin iddialı dizisi “İsimsizler” ile seyirci karşısına çıkacak. Dizide idealist bir doktoru canlandıracak olan Algı Eke arkadaşlarının aksine tayini Güneydoğu bölgesine çıktığında tereddüt etmeden görevi kabul eder.

Haberin Devamı

Doktor Elif, göreve başladığı yöredeki bazı gruplara inanıp, bölgeye gelen askeri gücün ortalığı daha da yangın yerine çevirdiğini düşünecek ve bu yüzden Kaymakam Fatih ile sık sık karşı karşıya gelecek.

Algı Eke o diziyle ekranlara geri dönüyor

ALGI EKE KİMDİR?

2013-2014 yılında başrolünü Engin Günaydın’ın üstlendiği Galip Derviş dizisinde canlandırdığı Hülya Uçar karakteriyle Türkiye’de geniş bir kitlenin tanıdığı Algı Eke, ayrıca oyuncu Celil Nalçakan ile birlikte netd.com adlı sitede ‘Şişenin Dibi’ adlı bir program yapmış, ancak 2 Ağustos 2013 tarihinde program bitmiştir. 6 haziran 2016 tarihinde Hayat Sevince Güzel dizisinde Zarife rolünü üstlenmiştir.

Algı Eke o diziyle ekranlara geri dönüyor