Gündem Ali Ağaoğlu'nun damadı Koray Kırcal kimdir? Muhteşem düğün

Ali Ağaoğlu'nun damadı Koray Kırcal kimdir? Muhteşem düğün

27.12.2016 - 11:06 | Son Güncellenme:

Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena, kendisi gibi müteahhit bir ailenin ferdi olan Koray Kırcal ile dünya evine girdi. Pazar akşamı Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen düğüne Ali Ağaoğlu'nun damadı Koray Kırcal'a düğün hediyesi damga vurdu. Peki Koray Kırcal kimdir?

Ali Ağaoğlunun damadı Koray Kırcal kimdir Muhteşem düğün

Dillere destan bir düğün ile evlenen Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena, Koray Kırcal ile evlendi. Hiçbir masraftan çekinilmeden düzenlenen düğünde Sena ve Koray Kırcal çiftinin düğünleri Çırağan Sarayında yapıldı.

Haberin Devamı

Koray Kırcal ve Sena'nın düğününe ise Ali Ağaoğlu'nun damada hediyesi damga vurdu. Pazar akşamı gerçekleşen düğünün ardından Koray Kırcal hakkında bilgiler'de yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. İşte Ali Ağaoğlu'nun damadı Koray Kırcal ve düğün hakkında merak edilenler...

Ali Ağaoğlunun damadı Koray Kırcal kimdir Muhteşem düğün

Koray Kırcal, Koç Üniversitesi İşletme Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Bunun yanında Oxford Üniversitesi'nde ingiliz dili edebiyatı, Georgetown Üniversitesi'nde halkla ilişkiler, Yale Üniversitesi'nde ekonomi ve Kaliforniya Üniversitesi'nde yönetim alanında tahsil gördü. Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu, Koray Kırcal ile Çırağan Sarayı'nda dünyaevine girerken, ünlü iş adamının kızının giydiği gelinlik ise uzun süre konuşulacağa benziyor. Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, kızı Sena'nın düğününe annesi Asiye Ağaoğlu ile birlikte katıldı. Düğünde duygulanan Ali Ağaoğlu, kızı Sena ile bol bol dans etti.

Haberin Devamı

KORAY KIRCAL'A ALİ AĞAOĞLU'NDAN DÜĞÜN HEDİYESİ

Ali Ağaoğlu damadı Koray Kırcal'a servet değerinde bir düğün hediyesi verdi. Kına sonrası çifte Batı Ataşehir'de 400 metrekarelik bir daire hediye eden Ağaoğlu, Emirgan'dan aldığı üç katlı köşkün tapusunu düğünde Kırcal'a teslim etti. Köşkün fiyatı ise 8 milyon dolar.

Ali Ağaoğlunun damadı Koray Kırcal kimdir Muhteşem düğün