Kütahya Ali Çetinbaş: Kütahyalılar'ın, Dövizini Bozdurarak, Türk Lirasının Değerini Ve Onurunu Koruma Altına Almıştır

Ali Çetinbaş: Kütahyalılar'ın, Dövizini Bozdurarak, Türk Lirasının Değerini Ve Onurunu Koruma Altına Almıştır

07.12.2016 - 10:49 | Son Güncellenme:

.

Ali Çetinbaş: Kütahyalıların, Dövizini Bozdurarak, Türk Lirasının Değerini Ve Onurunu Koruma Altına Almıştır

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Kütahyalılar’ın, dövizini bozdurarak, Türk lirasının değerini ve onurunu koruma altına aldığını kaydetti.
Türkiye ekonomisinin 2023 hedeflerine hızla ve başarıyla ilerlediğini ifaden eden Başkan Çetinbaş, "Milletimiz 15 Temmuzda gösterdiği eşsiz direniş ve kahramanlığı şu an Dünyada ve ülkemizde hissedilen ekonomik krizde de göstermiş ve oynanmak istenen oyununu bozmuştur. Nitekim milletimiz bir kez daha elini taşın altına sokmuş dövizde oynan oyunu görerek Türk lirasına sahip çıkmıştır. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın çağrıları ile yurdumuzun her köşesinde ve Kütahya’mızda vatandaşlarımız dövizini bozdurarak Türk lirasının değerini ve en önemlisi onurunu koruma altına almıştır. Bu davranış millet olarak, milli dayanışma olarak dünyada emsali görülmemiş onurlu bir anlayıştır. Bu nedenle milletimize ve değerli hemşehrilerimize bir kez daha müteşekkir olduğumuzu belirtmek isterim" diye konuştu.

"Türkiye ekonomisi artık bağımsız, güçlü ve dirençli bir hale gelmiştir"
Türkiye’nin son 14 yılda küresel ekomik krizleri başarıyla atlattığını dile getiren Başkan Ali Çetinbaş, "Milletimiz bu emsalsiz inanç ve anlayışla hareket ettiği sürece hiçbir oyun, tezgah, müdahale adına ne derseniz deyin hiçbir komplo sırtımızı yere getiremeyecektir. Küresel anlamda var olan ekonomik krizi ülkemizde kaosa dönüştürmeye çalışan iç ve dış mihraklar bu girişimlerinin de boşa çıktığını görmeye başlamışlar, başka senaryolar arayışı içine girmişlerdir. Türkiye son 14 yılda AK Parti iktidarı sayesinde küresel ekonomik krizleri başarı ile atlatmış, bu krizlerden ekonomisini güçlendirerek çıkan nadir ülkelerden biri olmuştur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ve talimatlarıyla alınan tedbirler ve önlemler Başbakanımız Binali Yıldırım ve hükümetimizin uygulamaları bir bir hayata geçirilmekte, gerekli önlemler anında alınmaktadır.Türkiye ekonomisi 1970’lerin, 1980’lerin, 1990’ların kırılgan, dışa bağımlı ve emir alan bir ekonomisi değil bağımsız, güçlü, dirençli milli bir ekonomisi haline gelmiştir. Milletimiz ve hemşehrilerimiz müsterih olsun, günlük yaşayışına, ticaretine, güven içinde devam etsin. Türkiye ekonomisi, sağlam temeller ve güçlü bir gövdesi üzerinde 2023 hedeflerine hızla ve başarıyla ilerlemektedir. Tankla, tüfekle hain bir şekilde yapmaya çalıştıkları FETÖ darbe girişimini Osmanlı tokadı ile yok eden bu aziz millet, bundan sonra girişilecek her türlü entrikayı da elinin tersi ile def edecek, kriz tellallarını her zaman mağlup edecektir" şeklinde konuştu. (EFE)