Geri Dön
Alice Cooper ve eşinin 'ölüm anlaşması'nda yaşlılığın payı ne kadar?

Alice Cooper ve eşinin 'ölüm anlaşması'nda yaşlılığın payı ne kadar?

'Metalin babası' olarak bilinen 71 yaşındaki Alice Cooper, 1976 yılından beri evli olduğu eşi Sheryl Goddard ile ölüm anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre çiftten hangisi ölürse diğeri de kendi yaşamına son verecek. Peki bu anlaşmaya biri 71, biri 61 yaşında iki kişi imza atıyorsa, yaşlarının bu olaydaki önemi ne kadardır acaba?

Tosun Paşa
Tosun Paşa

Rock müziğin, özellikle de metal müziğin tarihine damga vurmuş, birçok ünlü isme ilham kaynağı olmuş aykırı üstad Alice Cooper, eşi Sheryl ile 40 yıldan fazladır beraber olduklarını, birbirlerini hiç aldatmadıklarını ve 1980'lerdeki kısa ayrılık haricinde hiç ayrılmadıklarını söylüyor.

Haberin Devamı

Bu büyük aşklarını da "Birimizden biri olmadan hayatta kalmamızın hiçbir anlamı yok, ölürsek beraber öleceğiz" diyerek yaptıkları bir 'ölüm anlaşmasıyla' taçlandırdılar.

Genç olsalar yaparlar mıydı?

Açık konuşmak gerekirse ikisi de ununu elemiş, eleğini asmış insanlar. Birbirlerini hala çok seviyor olabilirler fakat "ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm?" tarzı bu yaklaşımın büyük ölçüde yaştan kaynaklandığını düşünüyorum.

40'larında olsalardı bu beyanatı vermezlerdi mesela. Çünkü hayattan hala beklentileri olan, yaşamaya hevesli insanlar olurlardı.

Şu an ise yaşları kemale ermiş, ölümden korkmayan ve yaş itibarıyla ölüme yakın insanlar. O nedenle bu anlaşma biraz şova giriyor gibime geliyor.

Sevdiğinin ölümüne dayanamayıp ardından gitmek her ne kadar sevgi gösterisi olsa da, bunu hayatının herhangi bir anında yapmak yerine uzatmalara bırakmak biraz samimiyetten uzak...

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber