Aydın ALICIK, ANNELER GÜNÜNDE ANNE VE ANNE ADAYLARINA GÜL HEDİYE ETTİ

ALICIK, ANNELER GÜNÜNDE ANNE VE ANNE ADAYLARINA GÜL HEDİYE ETTİ

10.05.2015 - 14:59 | Son Güncellenme:

.

ALICIK, ANNELER GÜNÜNDE ANNE VE ANNE ADAYLARINA GÜL HEDİYE ETTİ

Anneler günü dolayısıyla Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık anne ve anne adaylarına, gül hediye ederek Anneler Gününü kutladı.
Belediye Basın- Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Belediye Meydanı’nda açılan stantta, anne ve anne adaylarına gül hediye edildi. Çiçekleri alan anne ve anne adayları, belediye yetkililerine bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın da katıldığı çiçek dağıtım etkinliğinde, Belediye Başkanı Alıcık, ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ diyerek, tüm annelerin ve anne adaylarının gününü kutladı. Başkan Alıcık, "Hayata gözümüzü açtığımız andan itibaren sevgi dolu yüzü, muazzam merhameti ve eşsiz şefkatiyle karşılaştığımız anneler, hayatımızın her alanında önemli bir yere sahip olduğu gibi annelik vazifesini de severek üstlenmişlerdir. Annelerimiz, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmamışlardır. Yüreklerindeki sınırsız sevgi ve sabırlarıyla dünyanın en kutsal varlıklarıdır. Özellikle de Anneler Günü’nde Ne yazılırsa yazılsın, ne söylenirse söylensin, hiç kimse bu kutsal görevin anlamını tam olarak ifade edemez. Onların evlâtları için geçirdikleri uykusuz geceleri hiç bir zaman hatırımızdan çıkarmadan, onlara lâyık evlâtlar olarak yaşamalı ve kalplerini kırmadan, gönüllerini kazanarak yanlarında olmalıyız. Annelerimiz her şeyimizdir. Yemezler yedirirler, giymezler giydirirler uyumazlar yorgun argın bizim mutlu olmamız için gecesini gündüzüne katarlar. İşte bunları yapacak tek kişide o koca yürekli annelerimizdir. Bu duygularla bütün annelerimize sağlık, sıhhat ve esenlik diliyor, Anneler Günü’nü kutluyorum" dedi.
Anneler günü dolayısıyla gül hediye edilen bayanlar Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın kendilerini her yıl hatırlamasından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, bu nazik düşüncesinden dolayı Başkan Alıcık’a teşekkür ettiler.