Cadde Alın Yazım yeni bölümde Asya gerçekleri öğrenecek mi?

Alın Yazım yeni bölümde Asya gerçekleri öğrenecek mi?

05.11.2014 - 12:36 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin gündüz kuşağı sevilen dizisi Alın Yazım'da bu bölümde gerçekleri söylemek isteyen Yiğit, Asya'nın doğum günü olduğunu öğrenir ve Asya'nın mutluluğunu bozmamak için gerçekleri söylemez. Aya ise klinikten Yiğit'e gelen telefonu açar. Alın Yazım yeni bölüm ayrıntıları haberimiz içerisinde..

Alın Yazım yeni bölümde Asya gerçekleri öğrenecek mi

Asya gerçekleri öğrenecek mi?

Haberin Devamı

Kanal D’nin başrollerini; Duygu Keser, Ozan Dağgez, Yeşim Gül, Orhan Aydın, Deniz Özlem Durmaz, Ayberk Aladar, Zafer Demircan, Aykut Ünal, Mihriban Er, Kahraman Sivri, Pelin Orhuner, Efe Erdal, Ecem Karavus, Pervin Ünalp, Aziz Sarvan, Mehmet Renan Karagöz, Batuhan Sert ve Özge Oldaç’ın paylaştıkları “Alın Yazım” dizisinin bu bölümünün konusu şöyle;

Yiğit, Asya’ya bütün gerçekleri söyleyecekken, Zümrüt’ten gelen telefonla Asya’nın doğumgünü olduğunu öğrenir. Yiğit, Asya’nın mutluluğunu bozmak istemediği için gerçeği söylemez. Bu sırada klinikten Yiğit’e gelen telefonu Asya açar. Asya, bütün gerçekleri öğrenecek midir? Raporu alıp, ipleri eline alan Selma, Yiğit’e, onu zorlayıcı bir teklifte bulunur. Asya’ya sürpriz doğumgünü hazırlığı yapan Zümrüt, Ercan’ın cümlelerini duyunca tam bir yıkıma uğrar.

Haberin Devamı

Sevilen dizi 'Alın Yazım' 6 Kasım Perşembe günü 10:00'da Kanal D'de.