Siyaset Alınan karar hayırlı ve isabetlidir

Alınan karar hayırlı ve isabetlidir

22.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin, Türkiye’nin oldukça kırılgan ve hassas bugünkü ortamında devreye alınan olağanüstü hal (OHAL) kararını desteklediğini ve hayırlı bulduğunu açıkladı.

Alınan karar  hayırlı ve isabetlidir

Bahçeli, yazılı açıklamasında, Türkiye Cumhuriyeti’nin, yakın tarihinin en sarsıcı ve yüksek risk ihtiva eden döneminde olduğunu vurguladı. 15 Temmuz askeri darbe girişimi bertaraf edilmişse de yankı ve artçı sarsıntılarının hız kesmeden, hatta artan oran ve kıvamda devam ettiğinin altını çizen Bahçeli, “Halen yakalanamayan, darbecilerin varlığı, bunlardan kaynaklı stratejik hedef ve kişilere suikast ve sabotaj ihtimalleri elbette toplumsal korku ve kaygıları canlı tutmaktadır.”

Haberin Devamı

Türkiye’nin güvenlik ve bekasını temin ve takviye etmenin hükümetin en temel görevi olduğunun altını çizen Bahçeli, “MHP, Türkiye’nin oldukça kırılgan ve hassas bugünkü ortamında devreye alınan olağanüstü hal kararını desteklemekte, hayırlı bulmaktadır. Partimizin daha önce de şiddet ve terör olaylarının artması karşısında, muhtemel vahim olayların önüne geçilebilmesi amacıyla olağanüstü hal ilanı konusunda hükümete çağrı ve teklifte bulunduğu bilinen bir husustur... MHP, böylesi karanlık ve oldukça sıkıntılı dönemde devletinin ve milletinin yanında ne pahasına olursa olsun tavizsiz şekilde duracaktır.”