Cadde Alişan ve Eda Erol'un ayrılığının perde arkası ortaya çıktı

Alişan ve Eda Erol'un ayrılığının perde arkası ortaya çıktı

05.09.2017 - 14:34 | Son Güncellenme:

Eda Erol'un instagram hesabından Alişan'la ayrıldığını duyuran bir paylaşım yapıldı. Daha sonra hesabın hacklendiği ve ayrılık haberlerinin gerçek olmadığı iddia edildi. Ancak görünen o ki durum pek öyle değil. Alişan ile Eda Erol'un ayrılık haberlerine Nur Yerlitaş da Esra Erol'a taş atarak, flaş bir yorumda bulundu.

Alişan ve Eda Erolun ayrılığının perde arkası ortaya çıktı

Bir buçuk ay sonra nikah masasına oturmaya hazırlanan Alişan ile Eda Erol ayrıldı. Eda Erol, dün instagram sayfasından "Çok değerli nişanlımla yollarımızı iki medeni insan gibi ayırdık" dedi.

Haberin Devamı

İddiaya göre; ünlü çift, bilinmeyen bir sebepten dolayı iki gün önce tartıştı. Eda Erol, sosyal medya hesabını askıya aldı. Daha sonra sinirle instagram'dan "Çok değerli nişanlımla yollarımızı iki medeni insan gibi ayırdık" açıklamasını yaptı.

ESRA EROL KRİZE EL ATTI AMA İŞE YARAMADI

Esra Erol, programı biter bitmez krize el attı. Bu sırada Bihter Erol, "Ablam hacklendi" diye yazdı. Ailenin barıştırma çabaları sonuç vermeyince Bihter, bu açıklamayı sayfasından kaldırdı. Alişan telefonunu kapattı, taraflar sessizliğe büründü.

Alişan'ın annesi Suzan Tektaş da takipçilerinin "Ayrıldılar mı?" sorusunu yanıtsız bıraktı.

"BALDIZI PROGRAMINDA BARIŞTIRIR"

Modacı Nur Yerlitaş, Alişan'ın fotoğrafını paylaşıp, "Alişan ayrılmış üzülmeyelim. Baldızı programında barıştırır. Ah reyting. Günün esprisi diyelim" notunu düştü.

Haberin Devamı

ESRA EROL'A TAŞ ATTI

Nur Yerlitaş, bu yorumuyla adeta Esra Erol'a şakayla karışık taş attı. (POSTA)

Nur (@nuryerlitas)'in paylaştığı bir gönderi ()