İstanbul ALKIŞLANACAK PROJE: ASKIDA KİTAP

ALKIŞLANACAK PROJE: ASKIDA KİTAP

25.12.2014 - 13:51 | Son Güncellenme:

.

ALKIŞLANACAK PROJE: ASKIDA KİTAP

Her kitap Anadolu’da yeni bir hayat, sloganı ile ünlü yazarları kitap severleri ile buluşturan, ’Askıda Kitap’ sosyal sorumluluk projesi, Anadolu’daki çocuklara umut ışığı oldu.
22 Kasım - 21 Aralık tarihleri arasında 212 İstanbul Power Outlet’te gerçekleştirilen “Askıda Kitap” sosyal sorumluluk projesi, birçok ünlü yazarı kitapseverler ile buluşturdu. Ünlü yazarlar 212 İstanbul Power Outlet’te avm ziyaretçileri ile buluşup kitaplarını imzalarken, imzalanan her kitap karşılığında yüz temel eserden bir kitap ise Anadolu’daki okullara bağışlandı. Nilgün Ilgaz, Aydın Ilgaz, Nilüfer Açıkalın, Ebru Cündübeyoğlu, Uğur Koşar, Kahraman Tazeoğlu, Kemal Siyahhan ve Yaşar İliksiz’in gerçekleştirdiği imza günlerinde toplamda 2005 kitap Anadolu’da çocuklara bağışlanmak üzere askıya çıktı. www.askidakitap.com adresinden askıdaki kitaplardan ihtiyacı olanlar ücretsiz kitap talep edebilecekler.
212 İstanbul Power Outlet, okuma bilincini arttırmayı ve Anadolu’da ihtiyacı olan okullara ve çocuklara yüz temel eseri ulaştırmayı hedeflediği alkışlanacak bir proje olan Askıda Kitap ile 2015 yılında Hermes Creative Awards’a katılacak. 2014 yılında Hermes Creative Awards’da, “212’nin Girişimci Çocukları” projesi ile “İletişim Kampanyası” ve “Sosyal Pazarlama Kampanyası” kategorilerinde Platin; “Özel Etkinlik” ve “Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı” kategorilerinde de Gold ödülünü kazanarak, toplamda 4 ödülle başarısını taçlandıran 212 Avm, 2015 yılında Askıda Kitap projesiyle de Hermes’ten Türkiye’ye ödülle dönmesi bekleniyor.
AVM Partners tarafından yönetilen ve yatırımı Edip Uluslararası Gayrimenkul tarafından yapılarak Ağustos 2009’da hayata geçirilen 212 İstanbul Power Outlet, etkinlikleri ve sosyal sorumluluk projeleri ile ziyaretçilerinin sosyal hayatlarına pozitif etki etmeye devam edecek.