Cadde ALKIŞLANAN KOLEKSİYON

ALKIŞLANAN KOLEKSİYON

08.10.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Koton için yeni bir koleksiyon hazırlayan Dilek Hanif, önceki akşam gerçekleştirdiği defileyle modaseverlerden tam not aldı

ALKIŞLANAN KOLEKSİYON

Moda dünyasının usta ve girişimci tasarımcısı Dilek Hanif, Koton markası için hazırladığı 36 parçadan oluşan 2015 / 16 Sonbahar - Kış koleksiyonunu önceki akşam özel bir defileyle tanıttı. Beyoğlu Soho House’da Dilek Hanif ve Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz’ın ev sahipliğinde yapılan gece, kokteylle başladı.

Haberin Devamı

Ana teması, ‘koyu romantizm’ ve ‘grafik kesim’ olan koleksiyon davetlilerden beğeni topladı. Geceye katılanlar arasında; Işıl Reçber, Ebru Şallı, Ayşe Tolga, Tanem Sivar, Berrin Zorlu, Elif Gönlüm, Ayşe Kucuroğlu, Burcu Ziyal, Özlem Güsar, Seda Kaşıbeyaz, İpek Köse, Nevşah Karamehmet gibi isimler vardı.


Defile sonrası dakikalarca alkışlanan Hanif, “Ulaşılabilir fiyatlara, uygun lokasyonlarda modaseverlerle tasarımlarımı buluşturma şansını yakaladığım bu özel proje, kariyerimde önemli bir yere sahip. Koleksiyonumuz, romantik ruh ve siluetleri bir araya getiren tasarımların yanı sıra, 60’lara referans veren şekil ve modern kesimler sunuyor” şeklinde konuştu.