Gündem Alkollü sürücü eve çarptı: 3 ölü

Alkollü sürücü eve çarptı: 3 ölü

15.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Adana’da fabrika işçilerini taşıyan Ali Sabah Çipil (26) yönetimindeki işçi servisi, saat 04.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesinde kontrolden çıkınca yol kenarındaki 2 katlı bir eve çarptı.

Alkollü sürücü  eve çarptı: 3 ölü

Kazanın şiddetiyle evin duvarının bir kısmı yıkıldı, minibüsün ön kısmı içeriye girdi. Minibüste sıkışanlar güçlükle çıkarılırken, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde kimliği belirsiz bir kadın ve bir erkeğin kaza yerinde öldüğü belirlendi.

1.52 promil

Yaralılardan Şirin Akkaya (44) ile Elif Sıçramaz, Mustafa Arık (39), Ali Sabah Çipil (26)yaşındaki Ahmet Endez, Osman Endez, Yıldız Tan, Caner Işık ile henüz kimliği belirlenemeyen bir kadın çeşitli hastanelere kaldırıldı. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nde ameliyata alınan kimliği belirsiz kadın kurtarılamadı. Servis şoförü Ali Sabah Çipil, Arık ve Tan’ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilirken, diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu açıklandı. Çipil’in hastanede yapılan kontrolünde 1.52 promil alkollü olduğu öğrenildi.

- Şırnak’ın Uludere ilçesinden izinli geldiği Bursa’nın İnegöl ilçesinde, kullandığı otomobille şarampole yuvarlanan Uzman Çavuş Cebrail Gülbül (22), cep telefonu ile yardım istedi.

Alkollü sürücü  eve çarptı: 3 ölü


Gülbül, sıkıştığı aracının içinden tabancayla havaya ateş ederek bulunmasını sağladı.

Haberin Devamı

2 aylık evliydiler

Antalya’nın Demre ilçesindeki kazada Selda K. (43) karşı yönden gelen Erhan Bozoğlu’nun (28) kullandığı otomobil önceki gece kafa kafaya çarpıştı. Sürücü Bozoğlu, eşi Vesile Bozoğlu, Merve Sarımehmet (22) ve Oğuzhan Sarımehmet (30) yaralandı. Yaralılardan Vesile Bozoğlu, kurtarılamadı.

Erhan ve Vesile Bozoğlu’nun 2 ay önce evlendiği belirtildi.

Yazarlar