Teknoloji Almanları Trafik Işıklarında Bekleyen Sürpriz!

Almanları Trafik Işıklarında Bekleyen Sürpriz!

09.12.2014 - 16:16 | Son Güncellenme:

Modern ülkenin hali bir başka oluyor derler ya, Almanyada yayalar trafik ışıklarının yeşil yanmasını beklerken artık Pong oynayabiliyorlar.

Almanları Trafik Işıklarında Bekleyen Sürpriz

Eğer uzun süre yeşil yanmayan trafik ışıklarında canınız sıkılıyorsa, belki de Almanya’da yaşamanız gerekiyordur. AmelieKünzler, SandroAngel ve HolgerMichel isimli Alman öğrenciler, çok ilginç bir fikri tasarım firmaları ve trafikuzmanları ile paylaşmışlar. Ortaya ışıklarda beklerken, karşıda sizin gibi bekleyen kişilerle karşı karşıya Pongoynamanızı sağlayan bir cihaz çıkmış.

Haberin Devamı


“ActiWait” ismindeki bu cihazın testleri tamamlanmış ve Hildesheim şehrinde deneme olarak birkaç tane monte edilmiş. İnsanların büyük ilgisi ile karşılaşan Pong oyunu, sabırsız yayaların karşıya geçmek için acele etmelerini önlemek amacıyla tasarlanmış.Çok orijinal bir fikir ama bu cihazın, karmakarışık trafiği ve sabırsız yayaları ile İstanbul’da pek işe yarayacağını sanmıyoruz.


Almanya’da uygulanan bu yöntem sonrası kayıt edilen görüntüleri izlemek ve insanların ışıklarda bulunan Pong oyununa olan tepkilerini görmek için tıklayın.