Ege Alsancak’a 5 yıldızlı merkez

Alsancak’a 5 yıldızlı merkez

26.07.2017 - 01:55 | Son Güncellenme:

Gazi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Selim Amato, İzmir ve Ege Bölgesi’nin fizik tedavi alanında yetersiz kaldığını ve ciddi sıkıntılar yaşadığını söyledi, Gazi Hastanesi’nin yan binasına Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi açmaya karar verdiklerini belirtti.

Alsancak’a 5 yıldızlı merkez

Dr. Amato, “Özellikle İzmir ve Ege Bölgesi’nde fizik tedavi ve rehabilitasyon alanında ciddi sıkıntılarımız var. Gazi Hastanesi olarak bu alandaki sıkıntılarımızı aşmak adına yan binamızı ileri teknolojilerle donatarak Rehabilitasyon Tıp Merkezi olarak halkımızın hizmetine sunduk. Üç fizik tedavi uzmanı ve beş fizyoterapist ile hastalarımızın hizmetindeyiz” dedi.

Haberin Devamı

Modern bina

Dr. Selim Amato, 6 katlı, 1.200 metrekare alanında modern bir yapı içinde özellikle felç, parkinson, çocuk felci ve MS hastaları, ortopedik ve lenfodem, romatizmal, pedriyatik hastaların SSK kapsamında burada tedavi görebileceklerini söyledi. Dr. Amato, “Bölgemizde bulunan başta Göztepe, Altınordu, Karşıyaka, Altay ve Menemenspor’un sporcuları da bu merkezden profesyonel anlamda yararlanabilecekler” diye konuştu.

UZMANLARLA HİZMET

İzmir’e modern ve büyük bir fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi açtıklarını belirten Dr. Selim Amato şunları söyledi: “Merkezimizde inme, felç, çocuk felci, MS, parkinson gibi hastalıkların rehabilitasyon programları, uzman fizyoterapistler tarafından yapılıyor” dedi.