Ankara Altay'ın Afyonkarahisar Kampı Sona Erdi

Altay'ın Afyonkarahisar Kampı Sona Erdi

15.08.2017 - 14:42 | Son Güncellenme:

.

Altayın Afyonkarahisar Kampı Sona Erdi

İZMİR (AA) - TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altay'ın, Afyonkarahisar kampı sona erdi.

Haberin Devamı

Altay Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, yaptığı yazılı açıklamada, 2. Lig'in şartlarına uygun bir oyun şablonu oturtmak için çalıştıklarını belirtti.

Hazırlık maçlarında alınan skorlara değil, sergiledikleri oyuna odaklandıklarını dile getiren Biçer, şunları kaydetti:

"Oyuncularımızın fiziksel kapasitesini istenilen noktaya çekmeye çalıştığımız kamp dönemlerinde ayrıca bu lige uyarlamaya çalıştığımız oyun formatı üzerinde de çalışıyoruz. Amacımız, geçen yıl en önemli artılarımızdan olan kadro genişliğimizi bu yıl yine sağlamak. Fakat bu konuda nitelik ve nicelik olarak elbet eksiklerimiz var. Kulüp yönetimimizle eksiklerin tamamlanması adına diyalog halindeyiz. Lige başlamadan önce tüm eksikliklerimizi tamamlamak ve verilen taktiği sahada uygulama başarısı bizim için en önemli kriter. Bu açıdan baktığımızda genel anlamda verimli bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi söyleyebilirim. Tüm camia olarak bilmeliyiz ki yeni bir lig ve yeni bir ortamda mücadele edeceğiz. Bu lige en kısa zamanda uyum sağlayıp istediğimiz düzeye en kısa zamanda gelmek için elimizden geleni yapacağız."

Haberin Devamı

Afyonkarahisar kampının son hazırlık maçında Silivrispor'a 2-0 mağlup olan Altay, daha önceki hazırlık maçlarında Gölcükspor’u 1-0 mağlup etmiş, Turgutluspor ve Orduspor ile 1-1 berabere kalmış, Afjet Afyonspor'a ise 3-0 yenilmişti.

İzmir'e dönen Altay, perşembe günü Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesislerinde Menemen Belediyespor'la hazırlık maçında karşılaşacak.