Ege Altay, şampiyonluk havasına girdi!

Altay, şampiyonluk havasına girdi!

21.11.2017 - 03:00 | Son Güncellenme:

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta oynanan İzmir derbisinde son sıradaki rakibi Karşıyaka’yı 2-1 mağlup eden Altay, zirve inancını ortaya koydu.

Altay, şampiyonluk havasına girdi

Lider Gümüşhanespor gibi 27 puanı bulunan, averajla 2. sırada yer alan siyah beyazlılar şimdiden şampiyonluk havasına girdi. 2. Lig’e ağırlığını koyan Altay, ilk yarının son 4 haftasında Bugsaşspor, Hacettepespor (D), Pendikspor ve Gümüşhanespor’la (D) karşılaşacak. İzmir ekibi bu periyotta kayıp yaşamazsa devre arasına zirvede girecek.

Haberin Devamı

Yola devam

“Derbi oynamak kolay değil” yorumu yapan Teknik Direktör Cüneyt Biçer, “İki takım bu şartlarda ilk kez karşılaşmıştır. Biri en altta, biri en üstte. Duygusal anlamda zor bir derbiydi. Oyuncular da tribünler de derbinin kalitesine keyif kattılar. Yola devam ediyoruz” dedi. Biçer, “Müsabakanın ilk yarısında istediklerimizi yaptık ve sonuca gittik. İkinci devrede 60. dakikadan sonra Karşıyaka iyi mücadele etti, savunma pozisyonunda kaldık” diye konuştu. Başarılı teknik adam Altay taraftarı için, “İnanılmaz keyifli işler yapıyorlar. Tüm ülkenin gündemine oturuyorlar. Daha da iyilerini yapacaklardır” ifadelerini kullandı.

Başkan’dan taraftara teşekkür

Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla taraftarlara teşekkür etti. Ekmekçioğlu, “İzmir derbisinde Büyük Altay’a yakışan tribünle siyah ve beyazın asaletini gösteren tüm Altaylılara destek ve centilmenlikleri için yürekten teşekkür ederim. Güzel İzmir’e değer katan Karşıyaka Spor Kulübü yönetimi ve taraftarlarına göstermiş oldukları centilmenlik ve misafirperverlik için teşekkür eder, başarılar dilerim” dedi.