Tekirdağ Alternatif Sahne'den Üniversitelilere Hizmet

Alternatif Sahne'den Üniversitelilere Hizmet

26.10.2017 - 19:14 | Son Güncellenme:

.

Alternatif Sahneden Üniversitelilere Hizmet

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından kurulan Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi Alternatif Sahne markasıyla üniversite öğrencilerine hizmet etmeye devam ediyor.
Süleymanpaşa Belediyesi’nin etkinlikleri yanı sıra öğrenciler arasında gerçekleşen birçok toplantı, dinleti, konser, tiyatro ve söyleşi gibi etkinliklere ev sahipliği yapan Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nin bu haftaki konukları Yeni Dalga Dergisi ekibi oldu.
Namık Kemal Üniversitesi Genç Yazarlar Topluluğu bünyesinde, öğrencilerin kendi çabalarıyla çıkardıkları Yeni Dalga Dergisi’nin ilk etkinliği olan Şiir Dinletisi’ne öğrenciler yoğun ilgi göstererek arkadaşlarını yalnız bırakmazken çeşitli enstrümanların da eşlik ettiği şiir okumaları, dinleyenler tarafından ilgiyle izlendi.

“Üniversite öğrencileriyle birlikte olmak çok güzel”
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da öğrencilerin şiir dinletisinin bir bölümünü takip ederken, “Ahmet Erensoy Gençlik Merkezimiz bu akşam Yeni Dalga Sanat Ekibi Şiir Dinletisine ev sahipliği yaptı. Üniversite öğrencileriyle birlikte olmak çok güzel, emek veren herkese teşekkür ederim. Merkezimiz etkinlikler için tüm öğrencilerimize ücretsiz olarak hizmet etmeye hazır” dedi.