Gündem Altın fiyatları ne kadar oldu? - İşte çeyrek altın fiyatları

Altın fiyatları ne kadar oldu? - İşte çeyrek altın fiyatları

19.10.2015 - 23:32 | Son Güncellenme:

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanma altın yatırımcılarını etkiliyor. Peki uzmanlar altın fiyatları ile ilgili son durum değerlendirmesinde neler söylüyor? İşte çeyrek altın fiyatı ve altın fiyatlarındaki son durum.

Altın fiyatları ne kadar oldu - İşte çeyrek altın fiyatları

Önceki hafta küresel piyasalarda artan risk etkisiyle birlikte altın ve döviz fiyatları düşüşe geçmişti. Piyasaların tekrar toparlanması sonucu altın fiyatları geçen haftaya hızlı bir artışla başladı. Hafta ortasında ise altın tarihi zirvesine ulaştı. Özellikle gram altın fiyatları yatırımcısının yüzünü güldürdü.

Haberin Devamı

GÜNCEL ALTIN FİYATI İÇİN TIKLAYINIZ

Altın Temmuz ayından bu yana en yüksek seviyeye yöneldi. Altın fiyatlarındaki bu yükselişte FED'in 2015 içerisinde faiz artırımı beklentilerinin azalması ile gelişmekte olan ülke paraları karşısında gerilemesi kadar Çin'deki deflasyon riskinin ülke ekonomisini desteklemek için teşvikleri artıracağı ve daha çok gevşemeye yol açacağı beklentilerinin de etkisi oldu.

Peki altın kaç lira oldu? Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte 20 Ekim 2015 altın fiyatları son durum!

Serbest piyasada 109,30 liradan alınan 24 Ayar Külçe Altının gramının satış fiyatı 109,65 lira oldu. İstanbul Kapalıçarşı'da kapanışta 719 liradan alınan Cumhuriyet Ata Lira 733 liradan, 99,46 liradan alınan 22 Ayar Bilezik (Gr) 107 liradan, 692 liradan alınan Tam Ziynet 714 liradan, 346 liradan alınan Yarım Ziynet 359 liradan ve 173 liradan alınan Çeyrek Ziynet 180 liradan satıldı.