Teknoloji Altın renk iPhone 8 yeni bir videoyla gözler önüne serildi

Altın renk iPhone 8 yeni bir videoyla gözler önüne serildi

16.06.2017 - 17:09 | Son Güncellenme:

Bu yılın en çok beklenen akıllı telefonu olan iPhone 8'in en net görüntüsünü bizlere sunan yeni bir video daha yayınlandı. Altın renkli iPhone 8'in yer aldığı video cihazın tasarımına dair bazı soru işaretlerine açıklık getiriyor.

Altın renk iPhone 8 yeni bir videoyla gözler önüne serildi

Daha öncesinde iPhone 8'de yer alacak Touch ID'nin nereye konumlandırılacağı hakkında paylaşılan yeni görseli sizlere aktarmıştık. Şimdiyse Slashleaks tarafından iPhone 8 ait olduğu iddia edilen yeni bir video paylaşıldı.

Haberin Devamı

Videoda altın rengiyle karşımıza çıkan iPhone 8 şimdiye kadar çıkan iddiaları doğrular nitelikte. Bildiğiniz üzere daha öncesinde iPhone 8'de parmak izi sensörünün nereye yerleştirileceği hakkında birçok iddia atılmıştı. Bir kısım sensörün ekranın altına yerleştirileceğini diğer bir kısım ise sensörün cihazın arkasına taşınacağını söylüyordu.

Yeni videoda cihazın arkasında Apple logosunun altında parmak izi tarayıcı görünüyor. Bu da telefonun ekrana entegre parmak izi tarayıcı ile geleceği iddialarını çürütüyor. Öte yandan cihazın arkasında yine çift kamera kurulumunu görüyoruz.

Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 8 ile ilgili yeni haberler geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.