Ankara ALTINDAĞ ZABITASI’NDAN ’TALİH KUŞU’NA DENETİM

ALTINDAĞ ZABITASI’NDAN ’TALİH KUŞU’NA DENETİM

29.12.2015 - 15:06 | Son Güncellenme:

.

ALTINDAĞ ZABITASI’NDAN ’TALİH KUŞU’NA DENETİM

Yeni yıla girmeye sayılı günler kala denetimlerini sıklaştıran Altındağ Belediyesi, vatandaşların huzuru ve refahı için çalışmaya devam ediyor. Vatandaşların heyecanla beklediği Milli Piyango heyecanına gölge düşmemesi için sıkı bir denetim gerçekleştiren Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, talih kuşu satıcılarını mercek altına aldı.
Milli Piyango İdaresi’nin yılbaşı özel çekilişi için farklı noktalarda satış gerçekleştiren biletçileri denetleyen ekipler, korsan biletçilere göz açtırmadı. Vatandaşların yılbaşı çekilişi heyecanından faydalanmak için faaliyete geçen korsan bilet satıcıları, Altındağ Belediyesi Zabıta ekiplerine yakalandı. Piyasadaki sahte piyango biletlerine karşı gerekli kontrolleri yapan ekipler, vatandaşları sahte piyango biletlerine karşı uyarmayı da ihmal etmedi.
KORSAN BİLET UYARISI
Korsan bilet ve gerçek bilet arasındaki farkları da anlatan Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, vatandaşların büyük beğenisini topladı. Vatandaşlara uyanık olmaları uyarısında bulunan Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürü Süleyman Onaycı, "Gerçek biletin sol alt kısmında bulunan kontrol numarasının rakamları kabarık olur. Bilet ışığa tutulunca üzerinde Milli Piyango’nun MP logosu görünmeli. Işıkta mavi ve açık yeşil renkli parlayan, kesik çizgiler şeklinde dağılımı bulunan elyaflar görünür. Biletin arkasında kalın çerçeve çizgisinin dışında ince çerçeve çizgisi bulunur. Biletin arka yüzündeki ikramiye planı ve diğer yazıların hepsi nettir. Vatandaşlarımızın bilet alırken bunlara dikkat etmesi gerekir" dedi.
"ALTINDAĞ ZABITASI 24 SAAT GÖREV BAŞINDA"
Altındağ Zabıtası’nın yılbaşı gecesi de dahil olmak üzere 24 saat görev başında olduğunu da hatırlatan Onaycı, vatandaş ile belediyenin işbirliğinin önemine dikkat çekti. Onaycı, vatandaşların karşılaştıkları her türlü olumsuzluğu 24 saat hizmet veren 507 00 55 numaralı Alo Zabıta Hattı’na ve zabita@altindag.bel.tr adresine bildirebileceklerinin de altını çizdi.