Ordu Altınordu'da Muhtarlar Toplantısı

Altınordu'da Muhtarlar Toplantısı

11.10.2017 - 16:48 | Son Güncellenme:

.

Altınorduda Muhtarlar Toplantısı

ORDU (AA) - Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Haberin Devamı

Kentteki bir restoranda düzenlenen toplantıda muhtarlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Tekintaş, muhtarlar ile mahallelerde yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili istişarede bulundu.

Tekintaş, yapılan çalışmaların gelecek için bir yol haritası olduğunu söyledi.

Altınordu Belediyesi olarak 4 grup halinde gerçekleştirecekleri muhtarlar toplantısının 2'ncisini yaptıklarını anlatan Tekintaş, "Burada olan 23 muhtar arkadaşlarımız ile 7 gün 24 saat iletişim halindeyiz. Altınordu Belediyesi olarak geçmiş 3 yılda yaptıklarımızı ve bundan sonra yapacaklarımızı siz değerli muhtar arkadaşlarımız ile istişare edip gelecek için yön haritamızı çizeceğiz." diye konuştu.

Başkan Tekintaş, Ordu'nun en büyük ilçesi olan Altınordu'da gerçekleştirdikleri değişim ve dönüşümün sürdüğünü belirtti.

Haberin Devamı

Bu değişim ve dönüşümü gerçekleştirirken muhtarlardan aldıkları güç ve destek ile yollarına devam etiklerini aktaran Tekintaş, "Sizlerin mahallelerinde olan problemler bizim problemimizdir. Bu bilinçle hareket edip sorunları çözmeye devam ediyoruz." dedi.

Verdikleri bütün sözleri yerine getirmek için gece gündüz çalıştıklarnı vurgulayan Tekintaş, "Altınordu Belediyesi olarak milletimizin hizmetinde, onların yanında olmaya devam diyoruz. 30 Mart öncesi milletimize ne söz vermişsek bugün onu yerine getirmek için bütün mesai arkadaşlarımız ile çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Toplantı, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.