İzmir ALTINORDU SON DAKİKADA GÜLDÜ

ALTINORDU SON DAKİKADA GÜLDÜ

04.10.2015 - 19:56 | Son Güncellenme:

.

ALTINORDU SON DAKİKADA GÜLDÜ

PTT 1. Lig’in 7. haftasında Altınordu, sahasında konuk ettiği Vartaş Elazığspor’u son dakika golüyle yenerek hanesine 3 puan yazdırdı.
Geçtiğimiz hafta futbol adına her şeyi yaptıkları halde beraberlikten öteye gidemediklerini söyleyen Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Elazığ takımı iyi futbolcuları olan, namağlup bir takım. Hafta içi hazırlıklarımızı rakibe göre yaptık. Bu lig zor bir lig. Her takım her takımı yenebiliyor. Bugün gol yememeye yönelik bir oyun oynadık. İlk yarı biraz daha savunmada kaldık. Rakip daha çok topla oynayınca onlar daha iyi göründü. İkinci yarı yine bu disiplinde oynadık, rakibe alan bırakmamak ve yakaladığımız pozisyonlarla gole gitmek istiyorduk” dedi.
Takım disiplini sayesinde 90 dakika mücadele ettiklerini ve galip geldiklerini aktaran Eroğlu, “90’da gelen golle 1-0 kazandık. Biz skorla, puanla coşan bir takımız. Tüm futbolcularıma her zaman, kendilerine güvenmeleri gerektiğini, her takımı yenebilecek güçte olduklarını söylüyorum. Verdikleri mücadeleyle de 3 puanı aldık” diye konuştu.