Ege Altyapının önemi!

Altyapının önemi!

15.03.2017 - 03:04 | Son Güncellenme:

Bülent Buda: Tek puanın değeri ligin sonunda anlaşılacak. Bu takım top oynuyor.

Altyapının önemi

Hasan Kabze konuşuyor, oynamıyor. Ya da oynayamıyor, yetmiyor. Kabze’nin kişiliğine, kimliğine, özgeçmişine saygı doluyum. Ama takıma o özgeçmişten bir şey katmıyor. Oyun alanı, kulübede alt yapı sayısı 6’larda, 7’lerde. Büyük iş bu süreçte. Kimileri Play Off falan diyor. Hayır, bu takımın bunun üstüne iki yıl daha TFF 1.Ligi’nde barınabilmesi başarıdır. Ötesi hayaldir!

Haberin Devamı

Fatih Tanfer: Altınordu, Mersin karşısında ağır saha şartlarında mücadele etti. Mersin can derdinde olması sebebiyle üst düzey performans gösterdi. Altınordu merkezi kalabalık tutup, etkili hücumcularına fırsat vermedi. Yenik duruma düşünce risk aldı, doğru oynadı. Enis’in attığı gol sonrası sakatlanması ise şanssızlıktı. Erce’nin formu her geçen gün artıyor. Yusuf ve Alican’da daha iyi oynuyorlar. Yenilen golde Seydi’nin zamanlama hatası vardı. Ancak gelecekte çok iyi stoper olacak. Altınordu’nun kondisyonu, oyun disiplini üst düzeyde. İyi oyun planları var. Kısacası takım oyunu puan ve puanlar getiriyor.

İsmail Özelçinler: Biliyorum. Altınordu için her hafta yazdıklarım klasikleşti. Bu takımın oyun anlayışını, oyun disiplinini ve takım ruhunu seviyorum. 90 dakika boyunca skor tabelasında ne yazarsa yazsın, Altınordu’nun aklı-fikri oyunda, oyun disiplininde. Gençler, her geçen gün iyi mesafe katediyorlar. Kaleci Erce; en geç 2 yıl sonra Türkiye’nin 1 numarası olur, büyük bir olasılıkla 3 büyükler ve Avrupa’nın kıskacında olur. Stoper Seydi’ye ve Yusuf Acer’e de dikkat! diyorum... Haaa, Mersin maçı mı diyorsunuz? Alınan bir puan da iyidir...