Teknoloji e-postadan tam 7 bin fidan çıktı!

e-postadan tam 7 bin fidan çıktı!

16.08.2016 - 14:48 | Son Güncellenme:

Sigortam.net, 2016 Ocak ayında müşterilerine poliçelerini basılı evrak olarak göndermek yerine e-posta yoluyla göndermeye başladı. Poliçesini e-posta yoluyla almayı tercih eden müşteri oranı yüzde 40’a ulaştı. Bu alternatifi tercih eden müşterilerin poliçelerinden oluşturulan tasarruf ile Sigortam.net, ÇEKÜL 7 Ağaç Ormanları’na 7.000 fidan bağışında bulundu.

e-postadan tam 7 bin fidan çıktı

Bu yılın başından beri sigorta satın alan tüm müşterilerini, sigorta poliçelerini “adrese teslim basılı evrak olarak almak yerine e-posta ile almaya” davet eden Sigortam.net, bugüne kadar bu teklifi kabul eden müşterileri adına Manisa Selendi’de bulunan Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) 7 Ağaç Ormanları’na fidan bağışında bulundu. Poliçesini e-posta olarak almayı tercih eden müşteri oranı yüzde 40’a ulaşan Sigortam.net bu proje ile kağıt israfının önüne geçmenin yanında poliçe basımı ve gönderimden yapılan tasarruf ile ağaç dikimi yaparak daha yeşil bir dünya hedefine bir adım daha atmış oldu.

Haberin Devamı

e-postadan tam 7 bin fidan çıktı
Proje kapsamında Sigortam.net; ÇEKÜL’e yaptıkları katkının uzun süreli olmasını ve bundan böyle e-posta yoluyla poliçe alacak müşterilerinin oranını her geçen gün artırmayı hedefliyor. Sigortam.net İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Tahsin Gürdoğan, konuyla ilgili şunları söylüyor: “Sigortam.net olarak ÇEKÜL 7 Ağaç Ormanları’na bugüne kadar diktiğimiz 7.000 fidanın altında, bu projeye en az bizler kadar sahip çıkan, çevreye duyarlı bakış açımızı bizimle beraber benimseyen tüm müşterilerimizin imzası var. Müşterilerimize bu eşsiz destekleri için yürekten teşekkür ediyoruz. Hedefimiz, hali hazırda dijital dünyada yürüttüğümüz faaliyetlerimize, kağıt kullanımını tamamen ortadan kaldırarak devam etmek. Yaptığımız işin doğasına da uygun olduğuna inandığımız bu yüzde 100 dijitalleşme hedefimize yine müşterilerimizin katkılarıyla ulaşacağımıza eminiz. Bu kapsamda yaptığımız çalışmalarla geldiğimiz noktada, Sigortam.net müşterileri diledikleri anda bizden poliçelerini e-posta olarak alabiliyor ve üyelik sayfalarından da kendilerine ait poliçelere erişebiliyor. Gezegenimizde hızla tükenmekte olan doğal kaynakların ve yeşilin korunmasının, ancak bu projede olduğu gibi, bir arada çalışarak mümkün olacağına inanıyoruz.”

Poliçelerin elektronik ortamda alınmasını teşvik ederek yalnızca ÇEKÜL 7 Ağaç Ormanları’na fidan dikimi sağlamakla kalmayan Sigortam.net, fidan bağışının şartı olan “poliçelerin e-posta ile alınması” teklifiyle işlem süreçlerindeki kağıt israfının da önüne geçmiş oldu. Sigortam.net’ten sigorta poliçesi satın alan herkese gönderimi yapılan poliçe, bilgilendirme yazısı, dosya, zarf, kargo sevk irsaliyesi gibi kağıt tüketimine sebep olan evrak ve işlemler, bu uygulama kapsamında elektronik ortamda gerçekleştirilmeye başlandı.

Haberin Devamı

Sigortam.net e-posta ile poliçelerin gönderilmesi projesi ve ÇEKÜL ile iş birliğiyle doğa ve daha yeşil bir dünya için uzun vadeli ve kalıcı bir fayda sağlamayı hedefliyor.