İstanbul Amadeus İle Türsab'tan Teknoloji Sınıfı

Amadeus İle Türsab'tan Teknoloji Sınıfı

12.05.2017 - 11:22 | Son Güncellenme:

.

Amadeus İle Türsabtan Teknoloji Sınıfı

Bu sene 30’uncu yılını kutlayan, teknoloji çözümlerinin önemli servis sağlayıcısı ve işlemcisi Amadeus ile TÜRSAB, oluşturdukları teknoloji sınıfı ile acentelere eğitim verecekler.

Seyahat ve turizm sektörünü sürekli daha ileriye taşımak için çalışmalarını sürdüren Amadeus Türkiye ile Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), oluşturdukları 15 kişilik teknoloji sınıfı ile acentelere Amadeus çözümlerinin etkili bir şekilde kullanılmasına yönelik eğitimler verecek. Teknoloji alt yapısını Amadeus’un oluşturduğu sınıf, TÜRSAB’ın genel merkezinde açıldı.

TÜRSAB ile Amadeus’un uzun süredir güçlü bir iş birliği gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Amadeus Türkiye Genel Müdürü Eric Willems, “Eğitimimizi İstanbul’da TÜRSAB Akademi Amadeus Teknoloji sınıfında, bilgisayar başında vereceğiz. İki tane sınıfımız var, ilki Amadeus rezervasyon, bu eğitimden başarı ile geçenler daha sonra 5 günlük bir eğitim olan biletleme eğitimine gelecekler ve eğitim sonunda ise bir sınavımız olacak. Üniversiteyi yeni bitirmiş ve mesleğe yeni adım atacak kişiler de bu sertifika programlarımıza katılabilecek. Ancak önceliğimiz Amadeus kullanan acenteler olacak. Eğitimler 15 kişiyle gerçekleştirilecek. Bu yılsonuna kadar en az 60 kişiyi sertifikalandırmış olacağız. TÜRSAB BYK’larının da eğitimlere online bağlantılarla katılarak, kendi kendilerine öğrenebilecekleri bir alan oluşacak. Online olarak katılanlara da katılım sertifikası verilecek. Sınıf eğitimlerine katılanlar ise Amadeus User sertifikası alacaklar” dedi.

Teknoloji sınıfında gerçekleştirilecek eğitim programlarının yanı sıra her ayın ilk Çarşambası Amadeus çözümleriyle ilgili eğitimler düzenleneceğini de belirten Willems, “TÜRSAB Akademi ile birlikte 3 Mayıs tarihinde düzenlediğimiz Amadeus ürün tanıtımı konulu eğitim, TÜRSAB Genel Merkezi ve 9 TÜRSAB BYK ofisinden video konferans sistemiyle 49 katılımcıya, eğitmenlerimiz eşliğinde verildi. Eğitim sonunda katılımcılara eğitime katıldıklarına dair sertifikaları TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ile takdim ettik. İkinci eğitimin, sayımızın çoğalarak çok daha başarılı geçeceğine inanıyorum” diye konuştu.

“Teknoloji geliştikçe müşteri memnuniyeti artıyor”
Amadeus ile birlikte teknoloji sınıfı değil teknoloji okulu açmak istediklerini vurgulayan TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, “Bilgisayar dediğimiz, teknoloji dediğimiz olayda alın teri giderek yerini akıl terine bırakmış durumda. Teknoloji geliştikçe müşteri memnuniyeti artıyor, tüketici hakları belirginleşiyor ve bir yarış başlıyor. Bu yarışta seyahat acenteleri ve Amadeus iş birliği ile sektörümüze katkı sağlamaya çalışıyoruz. Müşterilere hizmet ne kadar iyi olursa geri dönüşler de o kadar iyi olur. Sürekli teknolojiyi yakalamak için çaba göstermeliyiz. Bugün TÜRSAB Akademi’de teknoloji sınıfımızı Amadeus’un desteği ile açmış bulunuyoruz. Amadeus’a bu katkılarından dolayı teşekkür ediyorum ve iş birliğimizin devamını diliyorum. Sınıfı aşarak, okul açacağımız günlerin de gelmesini temenni ediyorum” diye konuştu.